Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Fusion

rado1280

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co się robi z fusion ( tych strzałek co w losowaniu sie wygrywa ) . Wiem to, że przerabia się je na palety (ale jak ?) CO można z nimi zrobic po przerobieniu na palety .. Poleci LIKE

mychemv.png

Opublikowano

Wiem to, że przerabia się je na palety (ale jak ?)

Chyba ci chodzi o to ;d Wchodzisz w gun emporium potem w jobs i sobie znajdź ^.^

CO można z nimi zrobic po przerobieniu na palety .. Poleci LIKE

Gun emporium potem forge i wybierasz bron tam gdzie sie pojawi paleta to oznacza ze potrzeba palet na daną broń

np. na bron HR1860 potrzeba palet żeby ją przerobić z M14

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Zobacz sobie ten tutek o GE:

http://www.mpcforum.pl/topic/368591-info-wszystko-na-temat-gun-emporium/

Opublikowano

Chyba ci chodzi o to ;d Wchodzisz w gun emporium potem w jobs i sobie znajdź ^.^

Tylko które bo zaakceptowałem zadanie aby zanieść mu replici baterries i coś jeszcze . Repliki (ogarniam ) baterries ( nie wiem co to zawsze 00%) to 3 tak samo ja batteries .

mychemv.png

Opublikowano

Tylko które bo zaakceptowałem zadanie aby zanieść mu replici baterries i coś jeszcze . Repliki (ogarniam ) baterries ( nie wiem co to zawsze 00%) to 3 tak samo ja batteries .

Troche chaotycznie to napisałeś

baterries ( nie wiem co to zawsze 00%) - To są baterie z ruletki

http://www.mpcforum....oni-forgetable/

moze ten temat ci cos pomoze żeby zrobić repliki baterries potrzebujesz bateri to chyba oczywiste]

Zrobiłem screena

combatarms17i.jpg

Tutaj masz jak wygląda bateria i jej replika

to jest tak losujesz item z ruletki np baterie ale sama bateria w sobie nic ci nie da bo do przerobienia jakiej kolwiek broni potrzeba pallet więc skąd wziąść pallety?Przetwarzamy nasz wylosowany item w jobie u tego kolesia i mamy pallete.Po zebraniu jakiejś tam ilosci pallet możemy stworzyć bron

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...