Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

forum mpc pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przez gogle chrome mozile itp itd nie moge wejsc na stonke jedynie przez bramki proxy moge wbijac tak jak teraz lecz nie moge spojlerow rozwijac itp itd co z stronka jest nie tak?znajomi tak samo maja od wczoraj wieczora!!!

Opublikowano

Nie jest to wina MPC lecz prawdopodobnie twojego dostawcy internetu. Skontaktuj się z nim by dowiedzieć się czy to faktycznie ich serwer.

Opublikowano

Ja też tak mam, najczęściej wieczorami. Nie pomaga nic, ani zmiana ustawień zapory, ani usuwanie ciasteczek, ani zmiana przeglądarki. Uciążliwe to jest. Z telefonu też nie mogę wchodzić. Mam internet całkiem szybki, więc nie wiem, co u mnie się dzieje ;x

86037955266828501651.jpg

Opublikowano

tylko ze znajomy ma TP ja vectre a inny ma nawet cyfrowy polstat i u kazdego tak jest .....

ja mam ten probelm od wieczora od wczoraj nigdy go nie mialem do tego kurwicy dostaje 2 dni szkania plikow do stawiania serwa i zadne nie sa dobre zajebac sie mozna a do tego teraz mpc forum szwankuje

Opublikowano

ciasteczka usuniete oraz clenerem usuniete wpisy i stara historia pliki itp itd komunikat taki jest :

Błąd 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Połączenie zostało zresetowane.

samo mi resetuje i znajomym tez

Opublikowano

nom strona przeciazona tylko ze byla od 22 wczoraj do dzisija do 17 dziwne ze tyle osob by non stop siedzialo teraz moge wbic ale muli strasznie a net i komp dobry mam

Opublikowano

Zdarza się że forum jest przeciążone i wtedy jest komunikat, należy odczekać parę minut i spróbować później, siłą nic nie zdziałasz i natarczywością, tak jak kolega wyżej nie odświeżaj na okrągło ( z tego co wiem w chromie zawsze jest taki problem ). Polecam przerzucić się na zmianę na firefox.

Opublikowano

do 3 upow wyzej wylaczylem komputer po 22 i potem patrze o 1 w nocy i nie byla strona odswiezana i jak przeciazona moze byc od 22 do 17 non stop z milion osob siedzialo no bez przesady wina neta nigdy tego problemu nie bylo wiec brednie ...

Weteran
Opublikowano

Ja bym przeskanował komputer.

Chociaż, że Wam trzem naraz się zawirusował to raczej mało prawdopodobne//

Ustawcie, żeby nie zapamiętywało cookies, może pomoże ^^

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Napisz do kokosza. Może będzie w stanie Ci pomóc. Jeżeli nie, to wina dostawcy

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Napisz do kokosza. Może będzie w stanie Ci pomóc. Jeżeli nie, to wina dostawcy

widziales co pisalem szybciej ze inni znajomi maja cyfrowy polsat , TP a ja vectre i tez maja problem !!!!

Opublikowano

Mam zupełnie to samo nie mogę wbić pisze że "połączenie zostało zresetowane" jedynie przez proxy

ale proxy nie działa do końca dobrzę... i to nie wina dostawcy

NIE MA

Opublikowano

A ja mam nadal to samo, rano było ok. dopiero po 10 się coś zepsuło i do tej pory nie działa.... Co to może być :<

To nie wina kompa ani dostawcy tylko coś z MPC bo nie tylko ja mam ten problem

NIE MA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...