Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Mk1 "Łobuz"

Kieep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj wylosowałem Mk1 na zawszę i mam pytanie jak z nim grać jakie skille wymaksować i co do niego dokupić pistolet albo 2 sniperka narazie tylko za VP.

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

No dobrze ale jeżeli lubi być np.knifem to niech na siłę nie będzie snajperem , niech gra jak lubi . A nie dostał snajperkę i od razu musi być snajperem .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie gry typowo pod snajpera z tą bronią. Raczej służy ona dobijaniu niżeli campieniu z nią. Coś w podobnie LR Pistol + Cloudmaker.

Najlepszym wyjściem jest testowanie :)

Opublikowano

No sorry ale to co wiem to jest traktowane jako 2 broń , a ja idę kinfe+cloudmarker , i nie wyobrażam sobie żebym zrezygnował z clouda ;)

Opublikowano

Dobrze mi się nią gra ja nie lubie grać z knifem wolę LR :] polecam broń bez PS w heda 80 walnąłem

Opublikowano

Na hita?

Chyba jak NutShota pocisniesz :D

-Przemek,umyłeś jajka?

Ta snajpa jest dobra w połączeniu z Super Pukawką (Pipy)squeka

Walisz z łobuza i dobijasz z (Pipy)squeka

Sory y mi sie samo czasem wdusza..

35684.gif

b7fc7150386b39e1289a965.png

Pomogłem? Daj

likexf.png w tym poście.

Przyda się. !!THX!!

Opublikowano

Na hita?

Chyba jak NutShota pocisniesz :D

-Przemek,umyłeś jajka?

Ta snajpa jest dobra w połączeniu z Super Pukawką (Pipy)squeka

Walisz z łobuza i dobijasz z (Pipy)squeka

Sory y mi sie samo czasem wdusza..

tą co tutaj o niej napisałeś :D

Opublikowano

Ja tam robie tak :

Jak jest commando to nawet nie zmieniam broni.

Jak jest soldier to już trzeba dobić, więc :

2 hity z M95 i dobijam własnie nia.

OndteAw.png
Opublikowano

ja mam m95 + 5/5 PS i wale max 78HP i dobijam tym samym :D soldek i mando na 2 strzaly a gunner juz na 3 wchodzi :P tak wogole tez tak macie ze bez aima wchodza wam same hedy? Aż dziw mnie bierze :D kazdy strzał śmiertelny to hed :P

Opublikowano

Ja do tej broni bo dziś pierwszy raz nią grałem polecam Persing Shoot 5/5, pirackiego oraz granatnik Zajeisie się grało ( commando na hita xD, z PP ok w heada 83 pkt. :P )

Opublikowano

Ja gram z szybką snajlerką / łobuzem i ps na 5/5 polecam takie zestawienie :]

Opublikowano

ja mam m95 + 5/5 PS i wale max 78HP i dobijam tym samym :D soldek i mando na 2 strzaly a gunner juz na 3 wchodzi :P tak wogole tez tak macie ze bez aima wchodza wam same hedy? Aż dziw mnie bierze :D kazdy strzał śmiertelny to hed :P

Bugeed. Strzel w kolano a będziesz miał heashota.

Jak dla mnie na lvl 30 koszmar. Broń całkowicie bezużyteczna. Bez elx na 5 nie ma co grać. Co z tego, że zdejmę jednego, jak 3 następnych do mnie strzela.

Opublikowano

Ja jeszcze mam trochę kasy na tele , i myślałem ze coś kupię , ale te nowe bronie sama lipa . Na żołnierza nie kupie bo coś mi juz nie pasuje ta broń , na mando tez nie kupie bo ją dzisiaj wylosowałem i jest w praktyce do kitu . A na gunnerze mam już 2 więc na pewno nie kupię następnej . Lipa :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...