Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z privem Elitemt2...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sprawa jest prosta- gdy loguję się na moje stare konto to w ogóle nie widzę postaci jakich miałam kiedyś i gdy loguję sie na jedną z nich to pojawia się błąd jakiś i nie da się włączyć postaci... :( może też mieliście ten problem ale juz go rozwiązaliście to powiedzcie jak to zrobiliście... jak macie jakieś pytania to pisać proszę o pomoc... bedzie +

Opublikowano

Może zbugowała Ci się postać? Na stronce jest opcja ,,odbuguj postać'' skorzystaj z niej. Jeśli nie zadziała polecam pobrać nowego klienta.

Opublikowano

sprawa jest prosta- gdy loguję się na moje stare konto to w ogóle nie widzę postaci jakich miałam kiedyś i gdy loguję sie na jedną z nich to pojawia się błąd jakiś i nie da się włączyć postaci... :( może też mieliście ten problem ale juz go rozwiązaliście to powiedzcie jak to zrobiliście... jak macie jakieś pytania to pisać proszę o pomoc... bedzie +

Pliki PC.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Spróbuj odbugować postać, albo pobierz nowego clienta, bo to raczej po twojej stronie występuje problem.

no dobra odbugowałam jedną ale mam jeszcze inne zabugowane i tamtych mi nie pokazuje jak sie loguje na stronie promt2...

Opublikowano

no dobra odbugowałam jedną ale mam jeszcze inne zabugowane i tamtych mi nie pokazuje jak sie loguje na stronie promt2...

Problem jakiego privu przede wszystkim dotyczy ? Skoro jest to Elitemt2 to nie jest zbugowana postać tylko wina klienta gry który posiadasz, jeśli grasz jednie nie elitemt2 polecam orginalnego ich klienta wtedy bedzie bez problemow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...