Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Sterowanie Metin2

Życiu98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam problem ze sterowaniem w metin2.

Problem polega na tym że wszystko sie ściągneło dobrze i normalnie moge setrować postacią , ale tylko myszką... klawiatura nie działa po prostu wchodze na metina i nic nie moge zrobić klawiaturą... TAK SIE NIE DA GRAĆ!!!! Proszę o pomoc może ktoś się spotkał z takim przypadkiem to powie lub doradzi co mam zrobić.

Z góry dziękuję.

:)

Opublikowano

Ja miałem to samo, albo wyłącz antiwirusa albo zrób tak że daje samowole programowi. Bo Antywir blokuje metka i dlatego tak !

Jak dobrze to daj + ;]

Opublikowano

Cześć mam problem ze sterowaniem w metin2.

Problem polega na tym że wszystko sie ściągneło dobrze i normalnie moge setrować postacią , ale tylko myszką... klawiatura nie działa po prostu wchodze na metina i nic nie moge zrobić klawiaturą... TAK SIE NIE DA GRAĆ!!!! Proszę o pomoc może ktoś się spotkał z takim przypadkiem to powie lub doradzi co mam zrobić.

Z góry dziękuję.

:)

wyłącz Anty wirusa albo zainstaluj net framework zainstaluj 3.5 alob 4.0

Opublikowano

Mogę się na 100% założyc, ze masz AVASTA ( w google jest miliony tego typu pytań) w opcjach antywirusa dodaj do wyjątków folder metina, i po sprawie ;d

If$Pomogłem = True Then click Lubie To

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...