Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Salvation Silkroad

Miziek13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem założyć ten temat ponieważ jest to najlepsza wersja Silkroada na jakiej grałem, i mam nadzieje też was zarazić chęcią gry na tym serwerze.

Tutaj podaje przydatny link , który wyjaśni wam wszystko: http://www.mpcforum....private-server/

Raty exp , sp zostały już zwiększone do x10 a gold do bodajże x3.

Gra się naprawdę super, nie ma botów i turasów też raczej wielu nie uświadczymy ( grają przede wszystkim Anglicy ). Dla prawdziwych koneserów zachęcające może być to że jeździ tu mnóstwo karawan, do tego działa Batle Arena (co 2 godziny) oraz Forgoten Word, Forteca w Jangan i są 4 uniki do bicia xD

Na serwerze założyłem polską gildię: NoobyNaFali, przyjmujemy do niej wszystkich chętnych . Jeśli chciał byś do nas dołączyć skontaktuj się z _Mr_0_ , xSmite ,Weed , Ziolo , iMaxD , _Eminem_ lub kimkolwiek innym z naszej wspaniałej gildii. Na razie przyjmujemy wszystkich ale gdy wyczerpią się miejsca liczyć będzie się staż gry, kultura osobista , i częstość przesiadywania na jedwabnym szlaku :)

Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, postaram się udzielić na nie odpowiedzi.

Opublikowano

Ja mam pytanie, kto wygra następne wybory w Polsce?

Dobra tak na poważnie to mam inne ^^

Skills: 110 (Redesigned to fit 70 cap) - co to tak faktycznie znaczy? skille na 70 wyglądają jak z 110 lvla? czyli u bladera na 70lvlu mamy podwójne przebitki?

Jeszcze jedno - działa akademia? Da się zrobić soha 70lvl? Wiem że akademia weszła z cap 80 ale teraz te pliki są tak modyfikowane, że różnie to bywa.

Wiem że odkopałem temat prawie sprzed tygodnia ale interesuje mnie ten serwer.

Dla co drugiego użytkownika znanych for, główną misją stało się obrażanie innych, zamiast rzeczowego podejścia do sprawy.

Bądź w tej lepszej połowie

Kiepski ze mnie cheater, za to mogę doradzić dobry build ^^

8893.png

Staram się pomóc, jak potrafię. Plus wystarczy na nagrodę :)

http://jestemprzeciwacta.pl/

Zbieramy 500tyś podpisów w sprawie referendum. Wiem że linki są zabronione ale mpcforum wspiera ten sprzeciw.

Opublikowano

Po co zakładasz kolejny temat o tym serwerze ??

Odśwież poprzedni i tyle.

Zamykam.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...