Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] kupno przez sms

pr0kuba;p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/184601-tut-kupowanie-premki-przez-sms-playspan/

Masz tu opisane jak kupić premke przez SMS na playspanie, tak samo kupuje się G1 tylko należy wybrać ilość G1 do zakupu.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Widzę że problem rozwiązany, to zamykam. Jeśli autor będzie miał jeszcze jakieś pytanie to pisać na PW :)

@ Otwieram na prośbę autora. Problem nadal nie jest rozwiązany.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Mam pytanie czy można kupować jeszcze g1 przez sms kiedys było 30 zł za 800 g1 dalej działa?

Ja kupywałem dzisiaj na g1 bo mi brakowało 600 g1 nie całe za 25 zł smsem :)

jak trzeba moge dokładniej opisać o co biega

@down

potem napisze bo teraz mi sie zbugowało na stronie i mam caly czas ip usa ;/ a to tylko na polskim mialem

Opublikowano

Witam. Czy po wysłaniu tego sms'a na kredyty (ZOMG+) pobiera potem też pieniądze z konta i trzeba wysyłać jakieś sms'y STOP czy coś takiego? bo nie wiem czy to na tej samej zasadzie co reklamy, czy po prostu raz pobierze 23zł z konta i tyle? I czy od razu kredyty przychodzą po wysłaniu sms'a czy trzeba jakieś tickety pisać? :)

Opublikowano

@up

nie tam normalnie ładujesz sobie g1 tzn podajesz nr fona oni wysyłają ci sms(i wtedy zżera hajs) a ty przepisujesz kod z sms na stronke

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

czyli tylko jednorazowo pobiera kwotę np. 23zł za 580g1 tak? i potem już nic nie przychodzi nie zżera? xD nigdy nie używałem tej opcji więc dlatego się pytam ;D

edit. Dzięki wszystkim za odpowiedź ;)

Opublikowano

Mozecie cos poradzic jakis tydzien temu kupywałem przez to g1 a teraz tego wg nie mam

Na jednym koncie mam tą opcje na drugim juz nie a chce mniec na tym drugim bo to jest moje konto główne POMOZCIE

Opublikowano

Siema. Mam taki problem wysłałem sms'a przez ZONG tzn. nr podałem swój i przyszedł mi sms o treści: Aby dokończyć transakcje, odpowiedz na te wiadomość wysyłając SR. Całkowity koszt 23,37złPLN...

Więc wysłałem sms'a o treści "SR" na ten nr co mi przyszedł ten sms co wyżej napisałem, pobrało mi z konta 19gr (tyle co za zwykłego sms'a) i nic dalej się nie dzieje... ;/

Tam mam wysłać sms'a o treści SR. (z kropką na końcu czy nie?) i pod ten nr co mi przyszedł wcześniejszy sms?? I pytanie czy teraz jak wyślę nie pobierze mi dwa razy tej kwoty? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...