Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Trade Hack? Oo

Xers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj na serverze Solar spotkałem się z mitycznym programem.

Podleciał do mnie koleś i zapytał ile chce za Fms`a i jaki on jest.

To ja mu go pokazałem na handlu i nagle ciach, nie mam FMS`a!

na 100% ja akcept nie naciskałem, nawet przez przypadek nie było takiej szansy. Więc ja pytam, SKĄD ŚCIĄGNĄĆ TEN PROGRAM!

Opublikowano

To jest właśnie magia informatyków ^^ Nikt się takim programem nie podzieli w Internecie, a na pewno nie za darmo. Są takie programy i doskonale o tym wiem.

Opublikowano

Profesjonalni programiści zrobią wszystko, wejdą w każde miejsce w sieci, zrobią każdy program.

Są informatycy którzy zarabiają poprzez np. uświadamianie banków, że ich programy do ochrony kont są bezużyteczne.

Opublikowano

Ja ponad pół roku temu też miałem ciekawy przypadek, gdy expiłem na ezo przyszedł jakiś typ i gadaliśmy po mniej-wiecej godzince pytam jak zarabia na eq bo cały się świecił to pokazał na handlu całą stronę takich samych fms to mnie zamurowało, może mało prawdopodobne no ale tak było.. ;x

imetin_logo.png

Opublikowano

a ja wiem o który chodzi :P

http://www.youtube.c...h?v=gKPjfw8Ye8s

Fake przy logowaniu tylko 20 serwerow pozatym nie pokazal calego przebiegu kradniecia tylko okienko handlu i potem marmurek w eq.

Nie polecam sciagac na 100 % key lub trzeba wyslac pelo sms zeby pobrac

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Tak jest to możliwe , ale tylko dla prawdziwych programistów, aby akceptowac handel musi się podpiąć pod twoje ip.

hx6hZ7.jpg

Opublikowano

Trade hack ? Ludzie, żeby coś takiego stworzyć trzeba się włamać na serwer gf'a !

Co Wy myślicie, że ludzie, którzy mają takie umiejętności, żeby pracować jako osoba od zabezpieczeń w wielkich korporacjach bawiliby się w trade hacki do metina ? Jeżeli coś takiego nawet jest, to nawet nie myślcie, że ktoś Wam go udostępni.

A wszystkie trade hacki do metina umieszczone na serwerach typu firecash to zarabianie na ludzkiej głupocie. A umieszczone na zwykłych hostingach, z których można pobrać, to keyloggery.

To samo z yang hackami ;x

52287137559562145640.png

Opublikowano

Pewnie że mityczne Th istnieje, ale trzeba być dobrym informatykiem żeby go umieć stworzyć :( Koledze na Diamondmt2 ukradli tasaka ;x

kuzyk2.png
Opublikowano
a ja wiem o który chodzi :P

http://www.youtube.c...h?v=gKPjfw8Ye8s

To jest kopia filmiku z 2009 ( wiedziałem że już gdzieś widziałem ten filmik )

http://www.youtube.com/watch?v=KcZJWIAhuX0

Z tym że koleś co dodał ten filmik zbija teraz kasę na naiwnych 12 latkach

@Top TH istnieje ale nikt go nie udostępni

Opublikowano

Podsumowując TradeHack istnieje lecz nikt ci go nie udostępni ani na priv'y ani na globale (nawet wiem kto na MPC'ach ma TH na SF2010).

Proponowałbym zamknąć bo robi się spam jak chu*** ale nie mi to oceniać pozdrawiam wszystkich NQ.

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ludzie nikt wam nie da TH za darmo.Pomyślcie siedziałeś pół roku np. nad takim programem to co byś z nim zrobił.Na pewno nie dał byś go na yt żeby ludzie sobie go ściągali i żeby każdy z nim latał i kradł itemy komu popadnie

Jak najbardziej istnieje ten hack sam to wiem ale się po prostu nikt tą wiedzią z wami nie podzieli KONIEC TEMATU

aa i nie piszcie NQ bo to w CH.... denerwujące co wy w metka zapierniczacie 24H

Opublikowano

Jestem prawie pewny, że th istnieje, wiele przypadków już słyszałem kiedy to kogoś okradli w mig.

Wielka sprawa, w końcu ktoś z 'naszych' to rozgryzie ;D

CX7Rrj.png

Opublikowano

Powiem wam w tajemnicy, że mam trade hacka. Meczyliśmy się z nim 2 lata. On jest po studiach informatycznych i troche mi wytłumaczył co mam robić i udało mi się!!!!!

Nie udostępnie tego hacka sam z niego nie kożystam bo przecież, co to by była za gra?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jak najbardziej th istnieje. Przez jakis czas nie udalo sie go nikogo zrobic, ale w koncu ktos z odpowiednia wiedza go zrobil. Podsumowujac TH istnieje. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...