Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ziggs bomberman porady

kamil1419

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomoglibyście, jakieś propozycje, jakie składać pod niego itemy i jak rozkładać skile? Wiem, że dzisiaj wyszedł ale po prostu proszę o jakieś nie najlepsze bo pewnie się nie da ale o dobre itemy pod niego i jak rozkładać skile ;D

Opublikowano

zaraz nim zagram i dam edita

@topic moim zdaniem cd-ap i jest świetny =)

ja maxuje Q potem E na końcu W jak mogę to daje punkt w Ulti

Build

Pierścień dorana->Buty Maga-> Kryształowe berło rylai -> Księga Grozy Morello -> Zabójcza czapka rabadona -> Kostur Archanioła ->(sprzedajesz pierścień) Lodowe Serce

Chcesz pograć w lola albo w mt2?

Dodaj mnie na skype: Neji143

League of Legends:Psycho Attack

Opublikowano

tak graj spokojnie na starcie farm ,jak możesz to harasuj i wszystko będzie dobrze =)

Opublikowano

Trochę mana regen, AP/magic penet.

Masterki 21/0/9

Kolego na górze, Lodowe serce na AP CARRY?!

Takim buildem chodzę zawsze AP i nie załuję, bo początek i koniec gry mam wyborny.

Taki sam build stosują na rankedach 2000+ :)

Buty -> Doran Ring -> Doran Ring -> Buty magic penet. -> RoA (Bdb. item, testowałem) -> Rabadon -> Pałka Magic penet. -> Sprzedajemy dorana, kupujemy np. banshee -> Sprzedajemy dorana i jeśli dajemy radę: Item pod AP, jeśli nie: drugie survi, i tak mamy dużo dmg.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Lodowe serce daje ci manę czyli zwiększa ap od Archanioła + zmniejsza as AD Carry + Daje ci armor co zmniejsza twoje "puste hp"

Opublikowano

ale

1 drzewko- Ad carry/dps

2 drzewko-Tank + halftank

3 drzewko-Ap carry

chce zobaczyć jego drzewko

Opublikowano

Skille:

Maksujesz Q-E-W oczywiscie nie zapomnij o ulti.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Kupujesz: Sorcerer's Shoes -> Rabadon's Deathcap -> Will of the Ancients -> Zhonya's Hourglass -> Void Staff -> Lich Bane

Masterki: 21/0/9

Skille: Q- 1, 3, 5, 7, 9

W- 4, 14, 15, 17, 19

E- 2, 8, 10, 12, 13

R- 6, 11, 16

Spells: Ignite + Flash

Heal + Ghost

Heal + Surge

Flash + Heal

Te 4 opcje spelli są najlepsze

Opublikowano

Ja polecam składać tak:

Doran Ring(Pierscien dorana)>butki MPC pen>Archangel staff(kostur archanioła)>Rabadon>Kryształowe berło rylai>Berło otchłani(nie znam angielskiej nazwy,daje AP,MPC res I MPC pen)>sprzedajemy dorana, kupujemy na koniec Zhonya's Hourglass(klepsydra zonaji?)

Dodam że jak rzucimy pod nogi W, użyjemy klepsydry zonaji to I tak nasza bombka przerzuca nas przez sciane :P taki sprytny trick :)

Ten build daje nam wietny mana regen co pozwala na ciągły spam bombkami :P

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...