Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Krew

rado1280

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przybywam do was z dwoma pytaniami :

1. Czy w grze Team Fortress 2 można wyłączyć krew ?

2. Czy procesor 1.8 Ghz wystarczy aby sobie po pleyać ? Bo do CA potrzeba procesora 2.4 Ghz a ja mam 1.8 Ghz i spokojnie sobie gram xD Tak samo mam w BH xD Daje Like !!

mychemv.png

Opublikowano

1. Wiem, że w half-life 2 dało się wyłączyć, więc sądzę że tak. Sądzę, że ta opcja nie jest przetłumaczona na polski, ale mogę się mylić.

2. Pewnie, że tak, na początku będą lekkie zacinki, ale później się ustabilizuje. Radzę kliknąć przycisk v (czyli do mowy) będzie lekka przycinka, a później już nie.

Pozdrawiam Shiven

76561198021931063.png

Akceptuje każde zaproszenie do znajomych...

Masz problem, nie wiesz co zrobić? Napisz, postaram się pomóc...

Pozdro Shiven :P

20 postów - TAA

50 postów - TAA

75 postów - TAA

100 postów - TAA

125 postów - TAA

150 postów - TAA

200 postów - NIEE

Opublikowano

Właśnie przeleciałem wszystkie opcje gry i nigdzie takiej możliwości nie widze. A co ci tak zależy na wyłączeniu krwi, grasz z mamą za plecami :D

Co do procesora to wystarczy, nie musisz sie przejmować

Opublikowano

violence_ablood 0
violence_hblood 0

Te opcje wyłączają krew.

violence_agibs 0
violence_hgibs 0

Te opcje wyłączają kawałki ciał (gibsów), tj. jeśli kogoś zabijemy i rozczłonkuje się on (np. przez wyrzutnię rakiet), nie będzie widać kawałków jego ciał.

Nie dziękuj.

@Edit:

Gdybyś nie wiedział - komendy, które wpiszesz do pliku autoexec.cfg znajdującego się w Steam\steamapps\<nick>\team fortress 2\tf\cfg, będą automatycznie się wpisywały przy starcie gry. Te właśnie komendy, które podałem, możesz tam wpisać, żeby za każdym razem ręcznie ich nie wpisywać.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

u mnie nie ma nawt autoexec.cfg

Stwórz taki plik, też musiałem tworzyć, bo go nie miałem.

DO AUTORA TEMATU: Można wyłączyć ślady w grze, tzn. naboje, krew, gibsy w opcjach, domyślnie jest na 200 bodajże, nie zmieniałem tego ale na pewno się da to zmiejszyć.

1308908520-U361982.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...