Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]ERROR: Could not find zone 'code_pre_gfx_mp.ff'

theczarny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . mam pewnien problem , gdyż chcę wejśćna cod'a mw2 wyskakuje mi error---------------------------

Error

---------------------------

ERROR: Could not find MPCforum 'code_pre_gfx_mp.ff'

OK

reinstalowałem udało mi się włączyć grę jednak na następny raz pokazało się to znowu próbowałęm zmieniać nazwy dodawać ten plik itd. ale nic nie pomogło . prosże o pomoc

poranidk.jpg[color=#303030][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][size=3][left]

DAJ MI MINUSA !!!!

Opublikowano

Steam > Biblioteka > Call of Duty: Modern Warfere3 > PPM > Właściwości > Szukaj brakujących plików (napraw) , czy jakkoś tak to leciało. Nie miałem dawno przed sobą steama więc w tej chwili nie pamiętam, ale znajdziesz to :)

Jeżeli po naprawie będzie dalej tak Ci wyskakiwało to zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej etc.

Opublikowano

To tak: alterIW to obejście mw2, możliwość grania na piracie. Edytują oni pliki gry, bazę danych oraz dane serwera. Czyli grasz tylko z tymi którzy mają ustawione mw2.alteriw.net. Jest to prototyp serverów master activision.

hqdefault.jpg?feature=og

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...