Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] VPS !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szukam Jakiegoś VPS, a dydyka do 50 zł

za którego można płacić sms !

jest to bardzo ważne !

za pomoc limit likę

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

Opublikowano

Ale muszą one być pod serwer Metin2 ;] Podawajcie dalej LIke dla UP % ale z tego chyba nie skorzystam

Opublikowano

Nie opłaca ci się to. Dedyka do 50 zł nie kupisz. VPS możesz, ale na takim sprzęcie nie uciągniesz serwera do gry Metin 2. Poza tym jak płacisz SMS, to płacisz 2x więcej. np. jak VPS kosztuje 50 zł, to musisz SMS wydać 100 zł, żeby go kupić.

VPS to nie sprzęt pod serwery gier.

sygnaturkazx.png

Opublikowano

a dacie mi jakiś najlepszy VPS od metin2 nie droszy niz 50 zł ? ( płatność przez sms)

za 50 zł podobno zrobi się dobry serwer

http://www.exone.pl/ %0 na tym nie da się płącić sms prubowałem kupić serwer .. nawet nie ma jak opłącić ...

Opublikowano

Na exone.pl postawisz dedyka do 100-150 osób spokojnie. BO ma jedynie 4GB ramu... I koszt wynosi 380zł. ZAkup Dedyka za około 700zł i postawisz serwer wtedy już bez problemu. Napisz do mnie na PW mam pewną propozycję....

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

a dacie mi jakiś najlepszy VPS od metin2 nie droszy niz 50 zł ? ( płatność przez sms)

za 50 zł podobno zrobi się dobry serwer

http://www.exone.pl/ %0 na tym nie da się płącić sms prubowałem kupić serwer .. nawet nie ma jak opłącić ...

Kto ci takich głupot nagadał, że za 50 zł postawisz dobry serwer? To jeszcze zależy co masz na myśli mówiąc dobry serwer.

Możesz próbować stawiać serwery na VPS, ale pamiętaj, że VPS to tylko część, cząstka mocnego serwera dedykowanego. Zasoby są dzielone, nikt ci nie zagwarantuje łącza 100Mb/s przy VPS za 50 zł.

Jak już usilnie chcesz to próbuj na VPS, ale moje zdanie jest takie, że dużo nie osiągniesz. Nie lepiej uzbierać więcej pieniędzy i kupić potężniejszą maszynę? Chociażby kimsufi.pl ma najtańszy serwer dedykowany za 73.79 zł brutto. Polecam ci ten serwer, niż chociażby jakiś VPS co będzie miał niby 4 GB Ram...

@Edit:

Taniej nawet wyjdzie ci ten dedyk z kimsufi.pl niż VPS w np. exone o takich samych parametrach...

Pozdrawiam.

sygnaturkazx.png

Opublikowano

SMSem gówno kupisz. Serwer minecracfta, csa i inne śmieci, ale VPSa nie.. A jeśli tak, to bardzo chujowego, zwłaszcza za 50 zł. Jeśli kilka osób się będzie mogło bez lagów zalogować, to będzie tryumf. Poczekaj do osiemnastki, te 10 lat lub poproś rodziców o kupienie dedyka za 100 zł i rób sobie co chcesz.

Opublikowano

A czemu ci aż tak na tym zależy? Wypełniasz druczek, idziesz na pocztę i załatwione. Jak druczka nie umiesz wypełnić, to napisz do mnie i ci powiem jak :)

sygnaturkazx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...