Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Game Anarchy Weapon

Admax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio miałem problem z crashem ale na szczęście napisałem teamat i pomogło ale mam kolejny problem, gdy gram z kolegami clanowego FT kolega musi się zabić żebyśmy dostali broń, owszem spawni go ale nie 1 gdy bron jest potrzebna on strzela żeby potwory nie przeszły a jak się zabije to nie ogarniemy chaosu w domku bez Minigun'ów, więc mam pytanie czy da się wyrzucać bronie bez dedania siebie?

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

No kiedyś dało się wyrzucać bez dedania jak miałeś np miniguna ustawionego na num 1 to naciskałeś kilka razy i wypadał....

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

No kiedyś dało się wyrzucać bez dedania jak miałeś np miniguna ustawionego na num 1 to naciskałeś kilka razy i wypadał....

Ja nie pytam się kiedyś jak było bo wiem i mi to teraz nie potrzebne chcę wiedzieć jak teraz się wywala bez dedania...

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Specjalista
Opublikowano

Ja nie pytam się kiedyś jak było bo wiem i mi to teraz nie potrzebne chcę wiedzieć jak teraz się wywala bez dedania...

na to Ci nie pomoge

ale mam inny sposób

na początku gry niech wasz kolega weźmie miniguna dednie, wyjdzie i wejdzie do gry, i tak w kółko aż wszyscy będziecie mieli

tylko w następnych rundach tak nie idzie

a i join mid combat on musi być

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...