Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]zarobki Tiveria

kruzlo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema all

chcialem zapytac poniektorych jak mozna zarobic na tiveri od 0 i na wiekszych lvlach . ;D bardziej od 0 mnie interesuje . ( wymienie 200 potow + postac na pl za eq postac na tiveri woj 72 skile m5 body candia ) sura bm 65 obsydian skile m7) najlepiej za dagera .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak jak up i oczywiście wędkarstwo :D

Ile jeszcze minie dni ? Zanim za wszystko zapłacisz <3. :D

Co do tematu :

Moim zdaniem walnąć na całą noc fishBota z otwieraniem malzy, i masz rano z 10pereł +

beztytuuujl.png

Opublikowano

Ja Ci powiem tak ... zielone poty . Na start dostajesz 10 szt. . Można je mnożyć poprzez usuwanie POSTACI nie konta :). Wiem ze może to sie wydawać iż to jest 'słaby' pomysł ale większość osób tak myśli i nie wie o tym , a jest to bardzo opłacalne. Na próbę porób kilka postaci i uzbieraj jakieś 200szt. za sztukę bierzesz 1kk wystawiaj w shopie po 50 szt. Czasami trochę trwa zanim zejdą ale to jest lepsze nisz szukanie metinów na pustyni a czasami z chadza w 5 sekund. Jest to nudne,żmudne ale dobre . Jak sam dojdziesz do tego ze mówię prawdę to pogłówkuj jak można szybciej i łatwiej je zbierać mi sie udało . Podpowiem ze dobrze idzie na 3 lub 4 metkach odpalonych a poty rzucaj na ziemie by szybciej można było zmienić postać ;)....... A rybki i DT to... ;D

PS. w dużych ilościach najlepiej z chadzo po 22 gdy top-ka łazi , oni nie oszczędzając :P

paragons3.jpg

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/526699-tutorialspis-poradnikow-na-zarabianie-yang-metin2/

Tutaj umieszczone są wszystkie poradniki na temat zarabiania, zajrzyj, powinieneś znaleźć coś dla siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...