Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - na jakim...servie się dorobię

ModernGhost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w zależności na jakim serwerze ile stoją np ;

ryby ,

małże ,

perły ,

ości (ulepszacz )

najbardziej zarobiłbyś na najnowszym serwerze bo potrzebują ludzie pereł dużo ale dużo osób też łowi ;p

polecam s26.

Opublikowano

taa bardzo szybko, gra tam ktoś z was ? małże 270k mniej więcej w shinsoo żeby kupić np. branze 1.5k hp (mniej więcej 9kk ) t osobie policzcie ile musiał bu mieć fb żeby w 1 noc zarobić no chyba że będzie otwierał małże - biała 600k ... powodzenia w szybki dorobieniu się eq na fb. Ja ci polecam robienie sm'ów robisz sm na zmiankę (59sm) kupujesz item na niski lvl z 3 bonusami i zmieniasz - wejdzie 1.5-2k hp i masz tyle co z tygodnia na rybach.

imetin_logo.png

Opublikowano

Napewno nie na s26. Małże, białe perły, kamole są masakrycznie tanie i nikt ich nie kupuje -.- (no może procz małzy) Może Syriusz? pochodź sobie po serwerach m1 ch2 i popatrz na ceny a nie zadajesz takie pytania :>

NosTale.PL po długiej przerwie wracamy ponownie. :)

Opublikowano

Czytajcie z zrozumieniem on pyta gdzie są najdroższe ryby małże i perełki aby miec porównanie nimi do dobrych itemów....

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

hmm na syriuszu malze po ok 3-4 kk , kamole ok 7-8 bogdany podobnie, red perly widzialem p 30 kk ale niewiem czy tyle warte.

Co do innych serwerow to sie nie wypowiem bo na nich nie gram ;)

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Zdecydowanie monastyr (s1)

Małż 20kk

Ryba (karaś) 1kk za sztukę.

Biała perła ponad 100kk

Czerwona i niebieska perła to już majątek jak nie wiem.

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...