Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zrobic

sp2

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

jak zrobic blade mastera w flare mu bo jak wykonuje questy mam blade knight a che nosic set goku tam potzreba blade mastera

Jeśli też nie znasz Szymka i nie wiesz dlaczego dostał moda wklej to do swojej sygny!

~by sagan20

Jeśli uważasz że dordo i Santarius są spoko to wklej to do sygny! :) BTW Dzięki za odjęcie :P

Owned dodał i nie zdążył odjąć ;/

Jeśli jesteś za tym żeby kokosz zabrał moda "szymek" wklej to do podpisu! - 5 LINI :P

Opublikowano

Zrób 3 rd questa. Najpierw idź do marlona (wygląda jak guard) i przynieś mu ring of honor. Potem idź do devina (taki gruby gostek) w lorenci/devias przy saniach lub crywolf) on każe ci najpierw przynieść 3rd quest itemy (po 3 sztuki każdy). Jak je już znajdziesz to wróć do niego. I tu nie wiem bo w niektórych mu (tak było u mnie) quest jest skrócony. Jak da się mu te itemy to masz zabić 1x Dark Elfa (HERO) który znajduje się w refuge. Jak go zabijesz do wróć do devina i albo jesteś bm albo masz jeszcze zabić po 10 takich potworków (on tam napisze gdzie one są jak coś) U mnie zostanie bm było rzeczą banalną bo wszystkie quest itemy są w sklepie :D

Tu masz jeszcze filmik jak bk robi 3 rd questa może pomoże :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...