Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] hosting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was. Mam do was pytanie chce założyć własną stronę internetową ale szukam taniego Hostingu. Słyszałem że jest hosting stron jest za 1zł

ale tylko słyszałem wiec jeśli znacie to podajcie. :ninja: ^_^

Opublikowano

Pewnie o domenę Ci chodzi. Możesz zawsze testować rok za 0 zł a później zrezygnować, bodajże na nazwa.pl jest taka możliwość

Opublikowano

Tam masz cenę, ale z samą domeną nic nie zrobisz. Zanim założysz stronę na płatnym hostingu, popracuj nad stroną na darmowym :) Ja tak robię, najpierw robię stronę na darmowym hoście a potem ją przenoszę na płatny, oszczędzam w ten sposób parę groszy.

Za porządny hosting zapłacisz około 159zł np. na home.pl

Opublikowano

No dobrze ale jeśli możesz podać hosta na którym pracujesz bo na PNB.pl raczej się nie da. No ok ale słyszałem że są hostingi stron za głupią złotówkę czy to prawda????.

Opublikowano

Domenę za darmo na rok masz np. w az.pl.

Po roku ją po prostu przedłużasz, bądź zrywasz umowę. Przedłużenie to kwota +/- 70zł/50zł w az.

Hosting, bardzo dobry hosting oferuje "Light Hosting". LH.pl.

50zł/rok najtańszy hosting.

2009 - słyszysz mnie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

000webhost.com masz tak jak cba tylko bez reklam i supełnie darmowa najbardziej opłacalna.

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...