Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za darmo? 3 miesiące

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co z tym chodzi?

ze przez 3 miesiące nie muszę płacić a potem jak chcę to mam zapłacić a jak nie to nie ? prosze o odpowiedzi

http://www.1and1.pl/Server;jsessionid=030B8D96844D3E44502B1FC59342B02D.TCpfix143a?linkOrigin=VirtualServer&linkId=hd.tab.server

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

Opublikowano
*Ceny nie zawierają podatku VAT (23%). Opłaty naliczane z góry. Okres rozliczeniowy wynosi 3 miesiące. W promocji ?3 miesiące za 0zł? dla Dynamicznych Cloud Serwerów minimalna długość kontraktu wynosi 12 miesięcy. Przez pierwsze 2 okresy rozliczeniowe (6 miesięcy) opłata obniżona o 50%. Ogólne warunki handlowe opisano w Regulaminie.
Umowa na 12 miesięcy, pierwsze 3 za darmo, nie możesz rozwiązać umowy po tych 3 miesiącach.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Przeraża mnie poziom debilizmu niektorych gimbusów, ktorzy nie potrafia czytać ze zrozumieniem warunków kupna danej usługi...

Nie ma nic za darmo... za darmo to można dostać kopa w dupe.

+ dla Mateq.

PS: Jeszcze ten avatar z maska fawkesa... n/c . Nie bedziesz kolejnym pro hakierem. Wracaj do szkoły bo kiepsko to wyglada.

jqeuR.png

Opublikowano

Przeraża mnie poziom debilizmu niektorych gimbusów, ktorzy nie potrafia czytać ze zrozumieniem warunków kupna danej usługi...

Nie ma nic za darmo... za darmo to można dostać kopa w dupe.

+ dla Mateq.

PS: Jeszcze ten avatar z maska fawkesa... n/c . Nie bedziesz kolejnym pro hakierem. Wracaj do szkoły bo kiepsko to wyglada.

Nie rób z siebie nie wiadomo kogo ,,To było tylko pytanie''

Temat do zamknięcia , A PanZagłady w Dziób

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...