Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Komunikat HS ?wtf?

LEO-17-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

otórz mam problem ponieważ grałem sobie dzisiaj w metina na hakach i tak sobie gram i gram i nagle wykoczył mi komunikat HS(nie pamiętam co tam dokładnie pisało lecz byly tam jakieś cyferki itp, w każdym bądź razie nie było napisane ze uzywam haków i ze bana mam). Wyskoczył on w czasie gdy uzywałem moblocka od kamera (o ile dobrze pamiętam pomiędzy przechodzeniem z okna (programu) moblocka do okna gry).

No nie ukrywam że przestraszyłem się tego dosyć i odrazu przeżuciłem całe eq na inna postać.

I teraz pytanie, czy mając zablokowanego HS poprzez HackShield Bypass v1.4(blokada logów, plików HS i automatyczna blokada starowników HS) jest możliwość ze moje konto zostanie zablokowane i jeśli tak to kiedy mogę sie spodziewać tej blokady ponieważ incydent wydazył sie ok.1h temu a konto nadal nie jest zablokowane??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Up wielkie dzięki, jeszcze nie mam bana lecz juz sie przygotowałem.

Jeszcze chciał bym uzyskać odpowiedź te 2 ostatnie pytania:

czy mając zablokowanego HS poprzez HackShield Bypass v1.4(blokada logów, plików HS i automatyczna blokada starowników HS) jest możliwość ze moje konto zostanie zablokowane i jeśli tak to kiedy mogę sie spodziewać tej blokady ponieważ incydent wydazył sie wczoraj ok godz.20, a konto nadal nie jest zablokowane??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi coś podobnego wyskakuje co jakichś czas a w metina zaczołem grać od miecha nawet dłużej i do tej pory nie dostałem bana,mam zabloowanego HackShield

,no może raz się przestraszyłem bo gdy expiłem z kumplem(ja na bocie) Admina wbił i pojawiła sie koło nas ale bana nie dostałem bo nawet nie zajażył że używam bota,zato kumpel dostał bana na kilka dni za wulgaryzmy któr używał podczas expienia wspulnego.

Opublikowano

a jakim sposobem blokowałeś HS??

Ja mam zablokowany przez HackShield Bypass v1.4 i gram na KamerModzie, nie wiem czy wystarczy to zeby nie dostać bana czy też zablokować innym sposobem?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam problem ponieważ jak zrobie juz all wg instrukcji i chce właczyć metina to wyskakuje mi error:

Debugger is found on this machine!

Nie mam pojęcia co zrobic;/ ???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...