Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Udostępniać Pliki Przez Wifi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja! Ja wiem! ja! Już pisze. Napisz jaki masz system. Jak xp to mój komputer>moje miejsca sieciowe>konfiguruj sieć w domu lub w małej firmie> dalej,dalej,zaznaczas ignoruj rozłączony sprzęt sieciowy,dalej,dalej wpisz co chcesz,dalej,co chcesz ale zapamietaj,dalej,dalej,dalej,po prostu zakoncz kreatora,dalej,zakończ. I to samo na komputerach które mają mieć dostęp do plików. Muszą być podłączone do tego samego routera. Automatycznei masz udostepniony folder "pliki usdostepnione" a jak chcesz więcej to klikasz na ten folder co chcesz udostepnic prawym,udostepnianie i tam zaznaczas że chcesz udostępnić. Uff pierwszy mam nadzieje :(

Jak chcesz to napsize co zrobić żebyś miał dyski z innych kompów w moj komputer i tak dalej.

Edit:

Yeah pierwszy xD

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

Aha to powodzenia. Tam jest tak powalone żeby to zrobić że się słabo robi. Jedyne co na vista zrobiłem to tyle że można bylo wejść na innego kompa. Ale z innego na viste to ni uja. Najlepiej windows7 instalnij na lapku :P

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

quazu a mógłbyś podać jak zrobić żebym na swoim kompie widział dyski z laptopa ?

na stacjonarnym mam xP

na lapku Viste

i mam router stacjonarny połączony kablem a laptop siecią bezprzewodową z routera

jyh.jpg