Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]EpicCraft Bukkit [RPG]

poslki_zombiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam opowiem wam o serwerze którego robię nie mam dokładnych Planu ale trochę opowiem

Bedzie tak zaczynasz w lochach w wychodzisz z lochów i widzisz rozwalony ford przez banty tow i barbarzyńców wychodzisz z fortu i idziesz przez las będzie doże miasto Rzym i tam zaczyna się zabawa możesz być obywatelem Rzymu bandyta możesz gildie w mieście zrobić tylko zęby straż rzymska i cezar nie wiedział jesli jesteś obywatelem rzymskim to mozesz być skarbnikiem itp...Senat tak jak by możesz byc straż rzymska będziesz tylko w mieście albo legionista będziesz mógł być w mieście i będzie was wysyłał na misje cezar itp.... możesz zostać bandyta mozesz kraść skradać się np jeśli będziesz chciał wejsdz do zamku cezara to np zabijesz jednego legionistę i masz strój i nikt nie będzie wiedział ze bandyta mozesz jakiś teren znaleźć w Rzymie bedzie dużo terenuw możesz kupić teren na gildie ale jak będziesz to nie mozesz mówić ze będzie gildia tylko np dom i możesz odrazu wybudować gildie nikt nie bedzie wiedział ze ukradłeś teren ale bedzie inspekcja to tyle na razie dalej to się pomysli... Aha i jeszcze coś żeby mieć surowce trzeba kupić jeśli będziesz miał kopalnie to do lochów pójdziesz jak znajdzie inspekcja

SZUKAM DO POMOCY 2 ADMINÓW JESLI KTOŚ CHCE PISAĆ NA PV ALBO TU:d

Cezar Polski_zombiak

Gneral Ar-mi -----

Opublikowano

Podanko Na Moda/Adma.

1.Znam sie na pluginach typu:WorldGuard,WorldEdit itd.

2.Umiem dawac cuby

3.Ogarniam orto

4.Znam kazde id przedmiotow(itemow)

5.Ogarniam estetyczne budowanie

6.Bylem Adminem,Mode 10razy !! Czemu 10 bo gralem na kazdym serwerze do konca póki niestety nie upadły ;(

7.Mozna mi zaufac nie jestem jakis nie wiem !

8.Srednio mi idzie z kopiowaniem !

9.Znam kolory &4,&3,&f itd.

10.Mam lat 16 !!! Nie wierzysz ?? Moge dac ci zdjecie dowodu tymczasowego !!

11.Pozdrawia CanoNee

Odpisz na gg,pw czy jest szansa dla mnie.

54316_23_04_11_6_37_10.png

15402.png

10319.png

18706.png

DAJ PLUSA +

26746_11_06_11_9_45_04.png

Opublikowano

Takie rzeczy piszemy tu

http://www.mpcforum.pl/topic/416843-szukasz-programisty-do-tworzenia-serwera-lub-oferujesz-takowa-pomoc-pisz-tutaj/

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...