Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q] Ea stara odbanowac sie ludzi

Gość malutki688

Rekomendowane odpowiedzi

Gość malutki688
Opublikowano
Wraz z producentami dodatkowego oprogramowania podjęliśmy odpowiednie kroki, by wycofać wadliwe bany i poprawić bezpieczeństwo przeciwko tego typu akcjom w przyszłości" - poinformował przedstawiciel EA. Dodał on, że błąd, który pozwalał nabanowanie przez hakerów, nie leżał bezpośrednio po stronie gry. Winne było natomiast oprogramowanie (GGC-Stream), którego używają administratorzy niektórych serwerów w połączeniu z PunkBusterem.

Nie rozwiązało to jednak problemu w stu procentach - zdaniem niektórych graczy, ich bany nadal nie zostały wycofane. Wydawca obiecał, że przyjrzy się tej sprawie. Natomiast do czasu wyjaśnienia sytuacji EA doradziło, by gracze próbowali dołączać do innych serwerów z PunkBusterem, bo ponoć problem dotyczy tylko części z nich.

Wydawca przypomniał przy tym, że jeśli gracz może zalogować się do Battleloga, to jego konto nie zostało zbanowane przez EA lub DICE i nie ma potrzeby kontaktowania się ze wsparciem technicznym.

O co chodzi z tymi co maja dostep do b logga?

Oni nie moga zostac odbanowani czy co?Nie kapuje tewgo i juz jestem naprawde wkurwiony.Od tygodnia nie moge grac i nawet maila nie dostalem. Ea moglo by sie pofatygowac i przynajmniej cos napisac i przeprosic bo nie wiem czy kupowac nowa gre czy czekac

Opublikowano

Spokojnie, po kolei według treści tekstu powyższego można wywnioskować, że ci co mają dostęp do battleloga nie są zbanowani przed EA, DICE tylko przez serwer a dokładnie przez wadliwe oprogramowanie GGC Stream

Więc, powiedź czy masz dostęp do battleloga czy nie ?

mjwpat.png

Gość malutki688
Opublikowano

mam ale jzu mnie odbanowali:D

@close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...