Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kto dostał warna za alieny

twojastarana1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jak narazie boce po 3-5 h 4 dni w tygodniu przez 1 miesiac i zero warmów jak dotąd , nawet jak było to wielkie banowanie to też nie dostałem .

Opublikowano

ja bocilem 1 kontem non stop same alienki;d tzn od momentu jak captcha weszla i latalo dlugo bardzo na bocie, potem sprzedalem, konto ma juz ok miecha od zaprzestania bocenia i warna nie ma do tej pory ani nic a byly to alieny na x2 w 90% moze to jakis sposob;d bocic same alieny bez skrzynek;d

Opublikowano

tak sie zastanawiam czy sobie nie kupic czasem bota na alienki i rabat zamiast podwajacza i skrzynek , szkoda mi konta poprostu bo chciałbym do czegość dojść , 2 miechy pobocić żeby mieć wypo a potem już samemu ogarniać na boostery. czekam na dalsze wypowiedzi .

Opublikowano

wiesz co to dobry pomysl zwlascza ze uri to ze 3 tys na 1 h mialem leonowem na 5 flaxach i 3 irkach i reszta fe na x-3 bijac alieny wiec to chyba nie taki zly wynik biorac pod uwage ze vega fs biera czasem mniej w 1 h a tu mamy exp kredki powage jeszcze

Opublikowano

Za alieny najłatwiej załapać bana :( raz że Cię widać i mogą Cię inni podpierd... to jeszcze skrypt łatwiej to wyłapie. Bić z przerwami po godzince max dwie można spoko ale jak puszczałem na noc to kicha... dorwali mnie i zmiany map nie pomogły. Może inaczej - nigdy nie dostałem warna za boxy (pomijam bioBota, pixelBot czy inne śmieci) tylko za alieny. Myślę że jest to związane ze zbyt szybkim awansem i takie konta są poddawane bardziej szczegółowej kontroli.

Opublikowano

Ja bije 24/7 przez 5miesięcy zero warna a jestem pierwszy w alienach bo cały czas na 1-2 lata prawie już wybocilem 3 gwiazdki:)

Opublikowano

@Piotr17PPR Piotruś, ty to jesteś MegaBotem ;) Gogo 3 stars, będziemy mieć w R-S 2 gienków wtedy.

@Topic Pozdrawiam tych co nic nie dostali, dostaniecie za tydzień :) Myślicie, że czemu takie okrągłe liczby?

Bo skanują tylko zakres ID, a nie wszystkie ID jakie są. Dajcie ID na kontach które dostały warna, i sprawdzimy tą teorię.

Co do bicia alienów, może i to zmniejszy ryzyko wyłapania, ale raczej niewiele.

Ps. Sam wyrabiam 10 000 - 15 000 uridium/godzine, bez sepromu i peta, sam sab i x3 bijąc kubiki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...