Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch Cataclysm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, to ja (ten, który ostatnio miewa same problemy), otóż ty razem chodzi o patcha Cataclysmu.

Miałem sobie włączony launcher (tło już takie cataclysmowe) u góry w ramce pisało "World of Warcraft v.4.0.0 (i jakieś liczby)". Daje play. Włącza mi się ekran cataclysmowego logowania i na dole, z lewej strony jest napis "Version 4.3.2 (15211) (Release x86) Jan 17 2012. Wyłączam grę, włączam ponownie, a tam gdzie pisało "World of Warcraft v.4.0.0" pisze teraz "World of Warcraft v.4.3.2 (15211). Wyjaśni mi ktoś, czemu włączyłem grę na patchu 4.0.0, a zastałem patch 4.3.2?

Edytowane przez Yoh3

koxsunwella.png

Opublikowano

Witam, to ja (ten, który ostatnio miewa same problemy), otóż ty razem chodzi o patcha Cataclysmu.

Miałem sobie włączony launcher (tło już takie cataclysmowe) u góry w ramce pisało "World of Warcraft v.4.0.0 (i jakieś liczby)". Daje play. Włącza mi się ekran cataclysmowego logowania i na dole, z lewej strony jest napis "Version 4.3.2 (15211) (Release x86) Jan 17 2012. Wyłączam grę, włączam ponownie, a tam gdzie pisało "World of Warcraft v.4.0.0" pisze teraz "World of Warcraft v.4.3.2 (15211). Wyjaśni mi ktoś, czemu włączyłem grę na patchu 4.0.0, a zastałem patch 4.3.2?

Temu, że launcher już przestawił sie na 4.3.2

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano (edytowane)

Czyli co powinienem zrobić? Mam od-instalować całego WoW'a ponownie i zacząć patchować do 4.0.6?

Edytowane przez Yoh3

koxsunwella.png

Opublikowano

A na jakim serwerze chcesz grać? Privy pod cataclysm obsługują patch 4.0.6a-4.3.0.

Wiem, że jakieś pliki (2 bodajże) trzeba usunąć i uruchomić repair.exe. Jakie to pliki? Nie pamiętam.

9:27, a na moltenie kolejka 1500 osób na nowy realm hehehe

Opublikowano (edytowane)

Właśnie na Moltenie chciałem grać, a po za tym to nie mam zielonego pojęcia jakie ja mam pliki usunąć ;/

Edytowane przez Yoh3

koxsunwella.png

Opublikowano

Edytowanie nie działa

Właśnie na Moltenie chciałem grać, a po za tym to nie mam zielonego pojęcia jakie ja mam pliki usunąć ;/

Jakie mam usunąć pliki? Próbowałem z każdym, ale Repair nadal nie działa

koxsunwella.png

Opublikowano

Prościej będzie odinstalować i zainstalować grę jeszcze raz oraz zainstalować patch MAKSYMALNIE do 4.3.0

Nie spiesz się z tym. Na moltenie są takie bugi, że głowa mała. 2-3k ludzi w kolejce, nice...

Opublikowano

Mam w d*pie Moltena już, nie chce przechodzić kolejny raz z bazgraniem się z launcherem i plikami pół tygodnia, zpatchuje do 3.3.5a i wracam na Sunwell

koxsunwella.png