Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Utrata premium jak ?!

makuta4321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Przedwczoraj utraciłem premium które zakupiłem 23 Grudnia 2011 Jak to się stało wchodze z rana przedwczoraj żeby zagrać patrze pisze "User not premium" Myślę sobie jakiś żart ale cóż wchodzę na strone minecraft.net to samo oczywiście premium miałem nawet skin mi został ale nie moge wchodzić na serwery typu Premium

Jeżeli ktoś miał taki problem i go rozwiązał proszę o natychmiastową pomoc

Opublikowano

A miałeś kod wykupiony na stałe czy na czas ? gdzie kupowałeś kod ?

Możliwe że ten kod był czasowy i stracił po prostu swoja ważność po 1 miesiącu i paru dniach :)

Bo jeżeli z allegro to raczej kupiłeś kod na dostęp czasowy :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Niby zaufany ,a jednak konta już nie masz. Pewnie ma pełno pozytywnych komentarzy bo ludzie wystawiają jest zaraz po tym jak otrzymają klucz i go aktywują. Możesz reklamować ,ale uważaj ponieważ niektórzy sprzedawcy przyjmują zwroty np. do jednego miesiąca.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Stało ci się dokładnie tak samo jak mojemu koledze ;]

Nic nie zrobisz ;(

Jedyne co mogę ci poradzić to napisanie do sprzedawcy lub do allegro

jeśli sprzedawca nie miał uwzględnionego tego w opisie :)

r718w5.png

Zapraszam

1-408464-350x20-171717-303030-000000-FFFFFF.png

tecza-1.gif

Pomagam z Minecraft'em na PW !

tecza-1.gif

Opublikowano

tak jak juz nie raz pisalem i nadal bede pisal. minecrafta kupowac tylko z minecraft.net, 100% dla mojang ----> 100% od mojang.

DBSTP

Opublikowano

Nie rozumiem po jakiego grzyba kupować w allegro. Jest taniej fakt ale czy warto i czy jest bezpiecznie? Ja kupiłem rok temu na kontagier i nic takiego mnie nie spotkało. Jest to przestroga dla wszystkich ALLEGRO to syf nic więcej. A polecam CI to zgłosić na policje pewnie koleś nie odpisze.

Opublikowano

podaj strone ... jak kupywales u zaufanego to reklamacja i chu ... jak nie podziala to do administracji allegro idz ... bylo cos takiego tam z reklamacja.

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Mam ten sam problem już długo tak jak inni pisali napisz do niego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...