Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Crashe

Marock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co można zrobić, by uniknąć crashy?

chodzi o to, że gdy gram to nie zawsze, ale przeważnie gdy wejdę do gry, to mnie wywala do rooma tak po 5 minutach i nic nie moge kliknąć, jakby wszystko było powciskane. wtedy menadżer i zamknąc tylko

wina netu?

Opublikowano

Wiem o co chodzi masz napis in game i wszystkie przyciski w prawym górnym rogu są na szaro.

Tak to równie moze być wina internetu zalecam pogaszenie zbędnch procesów typu skype + Użycie gameboostera i próbowania ale problem tego typu sam w sobie nie jest do wyeliminowania ponieważ każdemu to sie zdarza również mnie.

Możesz zgasić antyvirusa ponieważ one też czasem pożerają łącze na jakieś aktualizacje.

No więcej w kierunku żeby było lepiej chyba zrobić nie możesz

Btw.Odpalaj sobie ca jako administrator zawsze;d

Poprostu przerywa ci połączenie i nic nie możesz zrobić

/@up szybszy bo ja sie rozpisuje xD

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

właśnie mi ostatnio cały czas przerywa neta co chwile, na gadu wiadomości przychodzą dopiero po ponownym zalogowaniu... yt trzeba 3 razy odświeżać, zeby cos obejrzec do konca...

a stało sie to po tym, jak była ta cała awaria w polsce przez tp-linka, od tego czasu tak mam. liveboxa nie mam, ale moge zrobić jeśli to coś pomoże.

wszystko mam pozgaszane jak gram, tylko combat. kiedyś było dobrze, jakbył antywir itp. normalnie uruchamiane, teraz też powinno tak być, ale nie jest..

@Flinn, a co poradziłeś na to?

ps. np. po rozgrywce w LoL'a mi nie crashuje combat Oo.

Opublikowano

Osobiście uważam, że zasięg jest słaby i obciążone przez grę łącze zwyczanie zrywa połączenie.

Próbowałeś zgasić zapore systemową?

Może pomóc

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...