Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zrobic wyposażenie do Vegi?

pamietaj1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o konfy ci chodzi ? Jeśli tak to nie licz że dostaniesz konfigi od dobrego gracza i sam staniesz się pro , same konfy ci nic nie dadzą , jeszcze taktyka i ogólnie . To trzeba wyczuć .

Opublikowano

Chodzi mi o konfiguracje Poker nie miałem konta zbanowanego nigdy to konto to moje 1 i jedyne mam tam 15 lvl... tylko ze nie miałem wczesniej wegi i dlatego pytam

Opublikowano

sorka pomylilem sie. to nie ty miales bana;d tylko twojastarana1 a co do konf vegi to przedewszystkim na szybkosc stawiaj bo to glowny atut vegi. ma podleciec nawalic ile sie da i jakby co szybko zwiac

Opublikowano

Takie tematy to raczej nie na tym forum a co do reszty to zgadzam się z przedmówcą :) nie ma większego sensu robić pełnego czołgu na Vedze z uwagi na małe HP i mniejszą ilość laserów niż Goliat - bo jego największy atut to szybkość o ile nie trafisz na "magika" albo nie oberwiesz "zwalniającą" . Polataj dzień lub dwa i zobaczysz jakie ustawki Tobie najlepiej pasują - co ja Ci powiem? Daj max ulepszone osłony w Apisa i Zeusa reszta ulepszone LF4 w drony i na statek a na ucieczkowej dodaj kilka osłon i będzie git. Tak serio czyjeś ustawki nic Ci nie dadzą bo wszystko zależy od tego co dokładnie masz na wyposażeniu, ile PP i w co wpakowałeś, ulepszeniu i od stylu gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...