Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sciąganie clienta privów a ACTA

reks100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, właśnie się tak zastanawiałem czy sciąganie clienta do jakiegokolwiek priva jest teraz legalne, chodzi o te ACTA, czy nie wejdą mi na chate bo sciągnąłem nielegalny plik z prawami autorskimi itd.. Bo sam w sobie client z metin2.pl jest legalny i można go spokojnie pobierać, lecz nie wiem jak z privami, bo pod privy jest on przerabiany a privy chyba nie mają zgode Ymiru na przerabianie clienta . ;/ jak myślicie ?

Opublikowano

To ze podpisali to jeszcze nic nie znaczy, Wprowadzenie możesz potrwać nawet rok.

Co do tematu jeżeli załóżmy pobrał byś clienta kornela to kornel jak by cię podał na mendownie wtedy miał byś problem. Ja raczej bym się martwił tym ze nie będzie gdzie wrzucać tych clientów jak wywalą all hosty.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Ludzie, ratyfikacja nie podpisana a Wy panikujecie, ja ściągam muzykę, clienty serwów i nic, koledzy również.

kuzyk2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...