Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z VPS na Exone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robię według tego:

http://www.mpcforum.pl/topic/162121-tutorialstawianie-serwera-na-dedyku/

Kiedy wchodzę do Putty i chce się zalogować mam coś takiego:

mexumimt2.jpg

I nie wiem o co chodzi i utkwiłem na początku :(

Prosiłbym o dokładną i szybką odpowiedź

sygnamq.jpg
Gigabyte G31M-S2C, Core 2 Duo E8400 2x3Ghz, Pamięć 2GB 800, GeForce GT 520 DDR3 1GB, Dysk 1,5TB Sata III, Zasilacz 550watt

Opublikowano

hasło na 100% wpisuje dobre szukam po google że trzeba coś ustawić ale nie wiem co i jak:/

sygnamq.jpg
Gigabyte G31M-S2C, Core 2 Duo E8400 2x3Ghz, Pamięć 2GB 800, GeForce GT 520 DDR3 1GB, Dysk 1,5TB Sata III, Zasilacz 550watt

Opublikowano

to co mi przysłali to wpisuje to jak może być złe ?

I oczywiście wpisuje to SSH hasło i IP usunąłem rzecz jasna

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za wybranie naszego hostingu!

Zamówiony przez Ciebie serwer VPS został już przygotowany i można z niego korzystać.

Dane dostępowe do przygotowanego serwera VPS:

Dane dla serwera VPS

Identyfiaktor VPS:

Adresy IP dla VPS:

Maska:

Brama:

Serwer DNS główny: Serwer DNS zapasowy:

Dane do panelu vSphere

Host:

Login do vSphere:

Hasło do vSphere:

Połączenie SSH

Host:

Login:

Hasło:

sygnamq.jpg

Opublikowano

Jak!?

bo to Vcenter to jest cała edycja

sygnamq.jpg

Opublikowano

wchodzisz w panel administratora poprostu sie zaloguj na stronie tam jest info o serwerze i dajesz tam reinstaluj i gotowe;] skączy to ci haslo wysle nowe na email;]

Opublikowano

Tu masz panel z VMWare:

mexumimt22.jpg

A tu zaawansowane info o serwerze:

mexumimt223.jpg

i nie ma czegoś takiego jak reinstaluj:(

sygnamq.jpg

Opublikowano

ręce opadają wpisywałem nawet z małych też

@edit

Może jeszcze jakieś propozycje macie?

sygnamq.jpg

Opublikowano

Już wiem że hasło jest na 100% dobre napisałem do Kontakt exone i facet mówi że on bez problemu się loguje a są jakieś inne programy typu putty?

Oczywiście hasła nie widać jak się wpisuje?

sygnamq.jpg

Opublikowano

PuTTY raczej nie choc sprawdz czy sie przez fillezille polaczysz. jak sie polaczysz przez fillezille to wina puTTy

Opublikowano

beztytuugnq.jpg

i hasło normalnie poddane do SSH? bez loginu?

sygnamq.jpg

Opublikowano

jednak hasło jest dobre teraz połączyłem się przez inny program jakiś na T tylko wyskoczyło mi okno keyboard-interactiver

Po co jest wgl keyboard-interactive da się to wyłączyć?>

nie do ftp port jak włączysz masz 3306

Ja loguje prze filezille to pisze że 22 to zły port i zostaje zamknięty closed

sygnamq.jpg

Opublikowano

Większość ma Like-i jak się zorientowaliście nawet w między czasie za odpowiedź dostawaliście

Załadowałem ustawienia default load i dopiero się zalogowałem nie wiem dlaczego ale grunt że się zalogowałem dziękuje wam za odpowiedź temat do zamknięcia

sygnamq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...