Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale exp

PanDomestos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie dotyczące expieniu w nostale.

Czy wie ktoś na jakim nostale albo privie(moze powstal juz jakis) leci szybciej exp niz na polskim nostale

i prosze o podanie takiego zeby nie bylo problemow z jakims kssn czy cos takiego

Z gory dzieki :)

Opublikowano

Jest beta która się kończy za 4 dni ale nie polecam... w dzien wbijesz 55 job no ok ale robienie misji i pts na repu ciezkie :P mialem zamiar maga nowego robic ale sie rozmyslilem

Opublikowano

Nie wiem po co Ci szybszy exp...Jak już naprawde nie masz co robić to zaspamuj forum nostale prośbami o LoD (Land of Death).Raczej nic to nie da, lecz podobno LoD ma się nie długo odbyć z informacji które do mnie doszły ! Radze Ci szukać dobrej famki :*

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@UP Na nostale SE jesli robisz misje to w 1 dzien mozesz nawet i 40 wbic, nie am job lv, co 10lvl daja ci skrzynki z eq u7+7, sp robisz na 30lvl jakie chcesz :> potem 40 50 i 65 :D Tyle ze ty nie chcesz tych z KSSN'ami ;( ja sapdam do szkoly pozniej sie odezwe napisz PW to ci dam kssn

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

dołacze sie do braciszka xD:D UP ma racje jedyny narazie fajny niech to tak nazwe SERVER to Nostale SE z tego względu że ułatwia sie tam gre noobą którzy często rezygnują z gry na PL ze względu na wysoki poziom tzn... tak jak na np Nostale SE nie wbijesz na PL 65 w 4-5 dni co na SE jest raczej możliwe z tego względu że nie ma tam Joba... a karte np sp4 mozesz miec juz na 30 LVL... no i + te skrzynie które opisał i pominoł jeszcze to że dropią rzeczy z NM....(ale to raczej w cp poza CP rzeczy do minilandu)...

Są takie dni gdy człowiek ma dosc wszystkiego i wtedy pojawia sie ktoś z taką miną ";D" i wszystko staje sie piękne

:D

Opublikowano

@2xUP Ja cie nie znam czlowieku O_o xD taki zarcik, po co tu wgl konto zrobiles?? xD nie pominalem nic bo i na pl jest szansa na dropniecie tej skrzynki z czesciami do minilandu ;)

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

Dziekuje szczerosc sie liczy i po drugie na PL tez rzeczy nie dropia tylko sie je kupuje od Mimi wiesz taka różowa...

Są takie dni gdy człowiek ma dosc wszystkiego i wtedy pojawia sie ktoś z taką miną ";D" i wszystko staje sie piękne

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...