Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Bany i Bany :/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciagle dostaje bany za gre na chakach znacie moze jakies obejscie i chaki nie wykrywalne przez hs bo nawet jak mam obejscie to mi chak działa ale co z tego jak 1 dzien pozniej mam bana na zawsze dzis tak samo gralem nie całą godzine na chakach na nowym koncie logneło mnie , wchodze patrze i "twoje konto zostało zablokowane" znacie jakies chaki (działające) i obejscia nie do wykrycia? jak tak prosze o linki

Opublikowano

ja tak ciagle robie!! tylko pogramz godzine i mi konto blokuje i na maila mi przysyłaja "przepraszam ale musielismy zablokowac twoje konto poniewaz hs wykrył u ciebie programy wspomagające. zablokowalismy ci konto bo hs jest niepodwarzalny. i tak dalej i dalej to niewiem mam cmienic obejscie czy chaka

niewiem pomocyyyy

Opublikowano

Ja mam blok HS,a i gram na cheatach normalnie . Koło 20 kont mi już zbanowali , ale łowie na nich ok. 2-10 tyg , więc nie jest tak źle jak pójdzie z 5kont - 30lvl na to 2 tyg.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/515784-dlobejscie-hs-100-dziala-%3B/

jedyna dobra blokada ale ona cie nawet nie uchroni jak gm cie widzi

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...