Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] przegladarka prosta jak..... ale jak ja zrobic?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym zrobic prosta, ale taka najprostrza przegladarke internetowa. jak takowa zrobic?? bede wdzieczny jak dasz mi kod

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

"przeglondarke" - za samo to powinieneś być wyproszony.

"(...) dasz mi kod" - bez komentarza.

Ale jeśli koniecznie chcesz tą "przeglondarke" to polecam na początek przeczytać temat o podstawach AutoIT.

Opublikowano

sry za blad ale na tel. dotykowym nie mam slownika ani poprawiania bledow. ten link co dostalem to tam chyba nie ma takiej opcji zeby inna strona byla?

Opublikowano

Pokombinuj coś z _IECreateEmbedded i zrób okienko w którym będzie wyświetlana strona, następnie button i input. I to na dobry początek:

Case $Button1
	 $strona = GUICtrlRead ($Input1)
    _IENavigate ($oIE, $strona)

i cofanie

Case $msg = $Wstecz
				    _IEAction ($oIE, "back")

Z wyświetlaniem strony się pobaw. Oczywiście to nie jest przeglądarka bo trzeba mieć IE. Ale zawsze możesz poszpanować, że "coś zrobiłeś".

Jeśli pomogłem kliknij Lubię to

Opublikowano

eh... ja nie chce poszpanowac ze cos zrobilem tylko chce zrobic okno strony do bota. mam juz sam program ale chce zeby w tym okienku malym dzialal. moze byc na silniku ie ale nie wiem czy nie bedzie mulic i zacinac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...