Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Trolle Finalongju2

Bojan33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Pytanie kieruję do graczy prywatnego włoskiego serwera Finalongju2 lub osób które mogą coś na ten temat wiedzieć.

Mianowicie posiadam tam surę WP 127lvl dotychczas expiłem na zombie, ale teraz czas wejść w mapkę trolli "Covo3".

I tu pojawia się problem, wiem, że trzeba mieć tam ze sobą buffa,ale nie wiem co z eq.

Mógł by mi ktoś napisać jak zrobić odpowiednie eq na tą mapkę i jak wygląda cały ten proces expienia tam. Dziękuje ;)

Opublikowano

Spytaj się jakiegoś polaka jakie bony na trolle działają, ja podam tylko przykładowo, bo na większości serwerów na orki działa.

Broń - Truta lub inna broń ze śr, śr 39 + 20 orki(np.)

Hełm - 20 orki, 8 trucie, 8 szybkość ataku

Zbroja - 2k hp (lub większy bon, który jest na tym serwerze), 10 do pż, 15 miecze

Buty - 2k hp, 15 miecze, 8 szybkość ataku

Tarcza - NNO, 12 INT, 20 orki

Bransoletka - 2k hp(lub wyżej), 10 do pż, 20 orki

Kolczyki - 20 orki

Naszyjnik - 2k hp(lub wyżej) 10 krytyk

Nie podałem poszczególnych części eq, bo sam najlepiej wiesz, że najlepsze są epiki / eq z łez.

Opublikowano

Aha, w ten sposób to wygląda. Ok, w takim razie robie eq na orki i próbujemy ;)

Serdecznie dziękuje.

Jeżeli ktoś wie coś jeszcze na ten temat, to proszę o podzielenie się opinią.

Zrobiłem eq na orki, takie podstawowe wszędzie 20% żeby zobaczyć różnicę, jakby troche lepiej, ale i tak katastrofa, jednego moba 3 minuty ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...