Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak Zarobić Kasę na Smocze Monety - nowy sposób

Dardin

Czy Ten Poradnik jest Przydatny  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Ten Poradnik jest Przydatny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie podepna ci czegos takiego... Lepszy juz jest VPN. Pozatym podaj orginalny link do rejestracji a nie swoj...

Opublikowano

Około 5000pkt to 1$. A powiem z doświadczenia że podczas 6h tyle przeciętnie mam włączony komputer dostaje ok.900pkt.Nie jest to może rewelacyjny zarobek ale lepszy niż klikanie w reklamy.A jak masz Poleconych to zarabiaj dużo więcej.

Jeśli Pomogłem "Może Mnie Polubisz?"

7.gif

Opublikowano

Ale o co chodzi z tymi polecajacymi ? musze wyslac koledze moj link polecajacy, a on musi to gdzies w swoim koncie wpisac ?

Edit - Dlaczego ta reklame na dole mam włączoną od 20 min a dostałem 1 pkt ? Łącznie mam 11, bo 10 dostałem za klikniecie na ta strone tam co podaja...

ban_pl_46860_517751.gif

Opublikowano

Działa to na takiej zasadzie że mając włączony pasek reklamowy dopiero po ok. 30-40min dostajesz punky ale od razu za 40min czyli 80pkt

7.gif

Opublikowano

Aha dzieki, ale mozesz mi jeszcze powiedziec o tym linku... ? Co moj kumpel ma zrobić abym ja otrzymywal 10% pkt ?

Opublikowano

@D-d-P-C-G

Proszę już tłumacze

Musisz zozpowszechniać swój link polecający Od Każdego swojego poleconego dostajesz 10% jego punktów.

Tzn jeśli twoj polecający dostanie 1000pkt to dla ciebie jest 100pkt! natomiast jeżeli twój polecający zdobędzię swojego polececonego to UWAGA od niego też maż 10% i tak dalej.

Pamiętaj na poczatku zarobki są małe.Ale na SM zarobisz:)

Powodzenia.

7.gif

Opublikowano

Witam! Dobry poradnik, chociaż mam problem. Gdy uruchamiam ten program (oczywiście przed tym zarejestrowałem się) to np. mam go włączonego 3min i nie dochodzą mi żadne punkty. Czy masz na to jakiś sposób ?

Opublikowano

@up

Działa to na takiej zasadzie że mając włączony pasek reklamowy dopiero po ok. 30-40min dostajesz punky ale od razu za 40min czyli 80pkt

Pisałem już o tym w moim poście wyżej.

7.gif

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie. Porozsyłałem moje linki polecające. I pisze, że za siatkę poleconych mam 109/1000 pkt. Wynika z tego, że jednak ktoś wszedł w mój link, ale nie wiadomo czy się zarejestrował. Głównie rozchodzi mi się o to, że "punkty od twoich poleconych 0.0". Wydaje mi się że to nie działa bo tyle osób by weszło, a żaden by konta nie założył ? A ile ty masz tych pkt od polecających ? . I jeszcze jedno pytanie - jak wejdę w linki i banery i tam pisze ze za 1 klikniecie (od kogos) dostaje 1 pkt, a za jakies inne klikniecie 10 pkt, czym się one różnia ?

Opublikowano

Taak... Zarabiasz pkt które wymieniasz na $ wplacasz je sobie z paypala (czy czegos tam) na konto , wyplacasz , lecisz do kantora i masz gotówke na cel jaki chcesz .... Sam tego nie próbowałem ale podobno działa ;D

Może zrobisz mi sygnę : ) ? :

http://www.mpcforum....40#entry4539340

50% warna nie wiadomo za co

-.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...