Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Hacki a normalna gra

Bartekyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy bezpieczne jest grać na hackach na jednym koncie a na drugim grać normalnie? Chodzi mi o to że włączam konto przeznaczone do fishbota i je zostawiam w tle żeby postać łowiła a na drugim gram normalnie, bez hacków ( jednocześnie). Czy jest wtedy możliwość dostania bana na obu kontach?

Opublikowano

Oczywiście. Jeśli będziesz przerzucał z jednego konta na drugie małże/ryby, to kiedy konto z fb dostanie bana, główne dostanie za powiązanie z tym pierwszym. Jednak ja spotkałem się z przypadkiem, że sprzedawałem złowione ryby, a kasę przekładałem w ten sam dzień, a gdy przyszła pora bana, to dostały go tylko te konta na których był odpalony fb. Jeśli będziesz łowił dziennie niewiele, np. 1 slot ryb przez max. 2h, to nie powinni Cię wykryć. Natomiast ja łowiłem tak, że zaczynałem od 2 slotów dziennie. Z dnia na dzień byłem pewniejszy siebie i ostatecznie skończyło się na 6 slotach dziennie(2 postacie), czyli 240 rybach. Udało mi się półtora miesiąca tak ciągnąć, ale nic nie trwa wiecznie, bana mi dali podczas przekładania rzeczy z loterii i kaski. Pomyślnie przełożyłem itemki i mnie wylogowało, eh te ich starania, chcieli mnie idioci zaskoczyć - ale to mi się udało, byłem pierwszy. Więcej pytań na pw, jeśli jakieś masz, mam spore doświadczenie w łowieniu na fb. Pamiętaj jedno, raz dostaniesz bana na to z fb, a raz na główne, to zależy od ich chęci, dodam, że za powiązanie dostałem w sierpniu(łowię z przerwami), ale już nie w styczniu. Dla zwiększenia bezpieczeństwa możesz przekładać z postaci fb na jakieś konto(inny email), potem na jeszcze inne(też inny email) i na końcu na główną(również inny email).

Opublikowano

wtedy nie mają takiej możliwości żeby to sprawdzić . Więc jeżeli gm będzie stał obok ciebie to tak jeżeli nie to nie dostaniesz .

1366207790-U344225.png

by me

Opublikowano

Robiłem to samo i dostałem bana, więc na własną odpowiedzialność to rób. A dokładnie: Tydzień łowiłem na fb, a za każdym razem małże wyrzucałem i zbierałem, po tygodniu ban na konto fb, kilka dni później loguję się na to, gdzie sprzedawałem małże, nazajutrz ban za powiązanie kont z fb(maila wysłali). Dziś ta szansa jest mniejsza, ale zawsze jest ryzyko.

Opublikowano

no tak ale jak to robią rownie dobrze moge nie grac na chakach o i widze ze gosc malze rzuca to co kazdy bby poszedl i by wziol to oni skad maja wiedziec ze to faktycznie 2 konta 1 kolesia czy zbieg okolocznosci

Opublikowano

To skoro tak jest że jak podniesie się przykładowo małż zdobytą na hackach to można dostać bana to można nieźle komuś kawał wyciąć. ; D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...