Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z mod Tiveria priv

virus2633

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,potzrebuje pomocy z modem.pobrałem nowego moga kurka zainstalowałem do metka pl,właczam gre przez moda włacza sie i ciagle wyskakuje mi komunikat pobierz aktualnego klijenta lub lanchera gry robie to i nadal to mi wyskakuje pomuzcie Bardzo prosze Przepraszam za błedy i gdzie tego lanchera wypakowałem do folderu z gra Tiveria Prosze o pomoc

Opublikowano

nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Jeśli o moda, to musisz go wkleić do metina z 2011 roku, lub do clienta Tiverii. Jeśli o clienta to po prostu ściągnij ze strony i storrentuj, a jeśli wyskoczą błędy, pobierz Net Frameworka 4.0 / uruchom jako admin.

Opublikowano

juz tłumacze właczam gre przez moda loguje sie na tiveri,po czym wyskakuje na czacie pobiez oficjalnego klijenta lub zanchera ze strony tiveri,pobrałem i dalej to wyskakuje i wywala z gry po jakichs 5 sekundach moda mam wypakowaneggo do metka Pl 2011, ale spróbuje do tiveri klijenta moze cos pomoze

Opublikowano

na stronie metin2mod.tk w zakładce 2010sf po prawej jest napis JAK GRAĆ NA TIVERII nacisnij i tam pisze moze to tobie pomoze

wipek.pl

Opublikowano

Jak masz clienta załóżmy z roku 2010 a pliki są z 2k08 to wtedy ci to wyskakuję. Chodzi o to ze pliki i client muszą być z kompatybilne czyli z tego samego roku.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...