Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Są Działajace..

ziomekwolwo1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, zawsze są tylko trzeba umieć szukać. Nie podam żadnych linków gdyż nie znoszę cheaterów w apb. Sam kiedyś cheatowałem i się ciesze że dostałem bana bo teraz rozumiem jak taki cheater wku* i działa na nerwy.

Edit.

Sorry nie doczytałem że chodzi o cheaty na forum, na chwilę obecną chyba nie ma żadnego działającego. Ale w 3min w google coś znajdziesz (ale jak pobierzesz jakiś bez opisu to jest prawdopodobieństwo na to że jest wykrywalny

Opublikowano

Hmm... Teraz na forum aktualnie nie ma za bardzo działającego i niewykrywalnego cheatu. Ale na innych stronach znajdziesz pewnie parę. Ja nie cheatuje w APB (akurat w tej grze nie xD - a w innych to już różnie B)) to nie znam jakiegoś dobrego żebym mógł podesłać. Poszukaj sobie w Google chwilę to na pewno coś znajdziesz...

Opublikowano

Wiem że to forum o "Cziterach" sam pisze hacki ale naprawde nie widze potrzeby hackowania w APB . Co innego WAR ROCK tam to XtafunX nie zbliżać sie :P Pozdro.

PS. Cieżko jest o dzialajacego (niewykrywalnego ) hacka z poza tego forum:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...