Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Server] LegendOfRappelz

Devmar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1325866605_gingbo.jpg

HomePage LegendOfRappelz:

http://www.legendofrappelz.de/

Forum LegendOfRappelz :: http://legendofrappe...b8.de/index.php

Root Server 24/7

New City (Deathland)

All Pets in NPC or Drop

All Weekend Events

LvL UP Bonus

Starter Bonus

GMs for German, Polnish and English

NO PLAYER PUSHING

Delta

Rates -

EXP - 50x (whit SS 100x)

Drops - 80x

Taming - 2x

Sigma

Rates -

EXP - 3x (whit SS 6x)

Drops - 3x

Taming - 2x

Resource

Thanks to ismoke, Xijezu, Raskim, Redemption and nCarbon Team)

Przyznaje sie że swiadomie "zerznołem" prezentacje z innej strony ale cel jest jasny by wieksza liczba osób dołączyła

:D pozdrawiam

kręc%20dupą.gif
Opublikowano

@Up

To jest jak z każdym privem.

Pobierasz clienta

Wypakowujesz go

Pobierasz launchera

Wklejasz launchera do wypakowanego clienta

Odpalasz grę przez launcher i działa ;)

Opublikowano

Ja tylko pobieram launchera i wklejam do klijenta AoR chyba ze to sa pliki 7.1 to mam klijenta Elasium i do niego same Launchery wrzucam :) nie potrzeba w wiekszosci pobierać klijentów no chyba że pisza w prezce że maja jakieś swoje pliki tak jak na Redemption

kręc%20dupą.gif
Opublikowano

Mam jeszcze pytanie. Czy na serverze tolerowane jest pisanie po polsku na czacie?? Tzn. umiem w miarę ang. ale zawsze to po polsku z swoimi :P..

BTW Jak zrobić aby gra nie była w oknie tylko normalnie na full screen-ie :huh: ??

Rozwiązane. Mam jeszcze jedno pytanie. Jeśli mógłby mi ktoś powiedzieć. Gdy robie misje na np. zmiana klasy i klikam aby potwierdzić zakończenie, potwierdzam i nic się nie dzieje. Poprostu nie potwerdza. Ogólnie nie ogarniam tego serva :O..

Gra ktoś tu od nas, albo w ogóle ktoś z Polski 8S ? Bo samemu tak trochu nudno xD

SAY NO!

ACTA

Opublikowano

Po polsku można pisać.

W grze opcje = fullscreen?

Idź może do ukrytej wioski i tam zmień profesję?

Opublikowano

Hehe ,jest Polski admin!!! Tomek :)

@Po ostatnim resecie mozna uzywac skilli bez przerwy tzn. nie ma czasu odnowy. na serwerze delta tylko.

61093c6efb.png

Opublikowano

gram od wczoraj, super serwer, wspaniała atmosfera, 0 lagów, nie widzę do tej pory bugów, nowe oryginalne rozwiązania, new map, podobny do global wersjii, brak czasu odnowy hmm, no ale chyba to naprawią :D w każdym razie godny polecenia serwer :)

16k7y4p.png

Opublikowano

Jednak to nie Poslki admin ,hehe. Ale wszelkie info podaja w jezyku Polskim ,Angielskim i oczywiscie Niemieckim. A serwerek spoko i jak najbardziej Polecam.

61093c6efb.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema.. Mam spory problem.. Ściągnąłem, wszystko działa.. Loguje się.. I jak chce zrobić postać to wyskakuje mi "You may not create this character." Co zrobić? Proszeee pomóżcie ;p

Opublikowano

Pobierz od nowa clienta gry.

Sprawdź czy nie pobrał się z błędem.

I instaluj gre na czysto bez żadnego pobranego wcześniej Launchera.

Opublikowano

Właśnie chcę, ale jak próbuję pobrać i wchodzę na stronie w "Downloads" i klikam "Client" to wyskakuje mi błąd "Nie znaleziono obiektu!" i niżej "Error 404"

Opublikowano

Wiem ;p

Ale wszystko jest chyba w cliencie dobrze.. Wszystko działa.. Da się zalogować tylko jak chcę stworzyć pierwszą postać to wyskakuje mi, że nie moge jej stworzyć..

• 4 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Już dawno nie grałem w Rappelz pomyślałem sobie może "wróce" a tu Wymarły dział 0 nowych prezek czyżby nikt już nie zakładał serwów ?

Takie zapowiedzi tu widziałem odnośnie Polskiego Rapka i nic nie długo to Admin będzie musiał zamknąc cały dział Rappelza bo nikt tu już nic nie pisze . Aha ten Devmar w różnych prezkach to ja tylko zapomniałem hasła a Admini nie potrafili mi pomóc w odzyskaniu wiec musiałem od nowa konto zrobić narka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...