Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanko, bo nie wiem za china co mam wpisac w tym bocie ;/

screen:

http://img38.imageshack.us/img38/4372/beztytuusmz.png

Drugie pytanie.

Zapisując zmieniony pod bota skill.wz w HaRepackerze na np pulpicie i wklejajac go do folderu maple zamiast tego prawidłowego, nie odpala mi gra ;/ O co chodzi? Robie wszystko krok po kroku tak jak zostało to opisane w temacie o tym bocie lecz mi nie wychodzi ;/

Tutaj dokładna rozpiska jak po kolei robie to w HaRepackerze:

A więc: Przełączam na EMS/KMS bo na GMS mam jakieś nie wiadomo jakie znaki-File-Load-Media(D:)-Skill.wz-Otwórz-1200.img-skill-12001004-summon-attack1-info-mobCount-ctrl+m-zmieniam na 15-Submit-range-it-ctrl+m-zmieniam na -100000,-100000-submit-rb-ctrl+m-zmieniam na 100000,100000-submit-File-Save-Pulpit-Nazwa pliku: np Skill2-Otwórz-Jest już na pulpicie-Mój komputer-Media(D:)-Skill.wz-usuwam go-przechodze na pulpit-Kopiuje Skill2-wklejam tam skąd usunąłem Skill.wz-Odpalam gre-I DUPA o.O

Prosił bym o szybką i poprawną odpowiedź. Z góry dziękuje.

Opublikowano

Po ch**a robisz nowy temat a to co jest na ss to nie jest bot tylko patcher o ile wiesz co to jest. Wybierasz w nim lokacje gdzie jest twoje maple story i klikasz żeby ci spathowało . A gdybyś się domyślił czemu masz dziwne znaki na gms , nie ? To ja ci powiem bo grasz na EMS (europe maple story ) a wczytywałeś jak na GMS (global maple story ) . Nie działa ci pewnie bo wklejasz plik o nazwie skill a musisz zapisać jako skill.wz i dopiero wklejić do folderu maple story

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

z tego co ja czytam to koles 2 razy otwiera plik skill.wz oO

czlowieku blagam zacznij sie uczyc anglika , nie zapisujesz pliku przyciskiem LOAD FILE (zaladuj plik) tylko Save (zapisz)

jeszce raz ...

1.wlaczasz harepacker zmieniasz na ems/kms

2. klikasz load file wybierasz skill.wz tam gdzie masz go zapisanego

3.zmieniasz tak jak zmieniales , mobcount na 15 , lt i rb

4.klikasz File i wybierasz SAVE

5.wpisujesz skill (nie skill.wz) i wybierasz lokalizacje , najlepiej pulpit

6. klikasz OK

7.czekasz az zniknie okienko save i skill.wz pojawi sie na pulpicie,

8. idziesz do folderu EMS i wywalasz skill.wz

9. wracasz na pulpit prawy klik na skill.wz > wytnij

10. idziesz do folderu mapla i klikasz wklej

11. wlaczasz gre i juz x-x

Opublikowano
@up napisał ze wkleił plik Skill2 a wz to chyba każdy noob się domyśli ze trzeba dopisać.

kiedyś koleś zapisywał bez .wz więc chyba nie każdy

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

dubble post... , na nastepny raz uzyj opcji edytuj to nie boli... u mnie w szkole tez nie ucza Angielskiego a jakos go znam ... poprostu jakims cudem nauczylem sie jezyka w maple :D

Opublikowano

O ludzie.. nauczyłeś się prostych słówek i zdań używanych w maple na każdym kroku.. sell, buy, bye, no, yes, first itp... To znam też o.O

A tak do osób które uważają, że 2 razy Load dawałem, to nie prawda, po prostu się pomyliłem w pisaniu, zdarza się.

Opublikowano

omg czlowieku ja znam angielski na poziomie komunikatywnym jestem na wakacjach w Angli i jakos w sklepie sie dogaduje ... fakt troche trudniej z wymowa ale jak cos zle wymowie to siostra mnie poprawi wiec nie wal mi ze znam "kilka" slowek ... bo moje kilka to twoj caly slownik ...

zreszta gdybym nie znal angielskiego to moje podanie na moderatora dzialu bylo by bez sensowne ... a szanse na dostanie tej rangi byly by 0 a teraz moze mam 1% :P

Opublikowano

O boże.. Czyli jesteś w Anglii i uczysz się na bieżąca anglika od ludzi którzy Cie otaczają! A ja Jestem w Polsce, języka angielskiego się nie uczę, znam tylko proste zwroty oraz słówka z gry.

Opublikowano

omfg... no fakt w 2 tyg sie tak naucze ze bede kumac all... nie mozesz np. sciagac filmow z napisami ? o wiele szybciej zrozumiesz angielski jesli tak ogladasz filmy, pograj w GTA jakie kolwiek ale ze spolszczeniem tylko na napisy a nie jakies dupne z iwona, dobra koniec bez sensownego gadania w temacie chcesz pogadac to PM albo na gg pisz

Opublikowano

Boshe teraz sie będa kłucic kto umie lepiej angielski gdzie sie uczył itp...

A ja umiem Wietnamski i co?

Closed Pleas, next posty beda report