Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ciągłe bany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej mam problem bo prawie codziennie blokują mi jedno konto. spytałem sie dlaczego i odpowiedzieli mi że hs wykrywa u mnie jakiś wspomagacz i że hs jest niepodwarzalne i mi go nie odblokują i własnie chce sie was spytać czy wiecie co powoduje notatke w hs obecnie używałem multi bot by slait 1.8, kamermoda, autologin, i dmg chaka (napisałbym z jakiego forum ale nie pamietam ktore to pamietam tylko że nazwa tego tematu to "DMG na pl") i wiecie może czy tą notatke z hs wywołuje ktoryś z tych hakow bo ja nie mam pojecia . PRosze o pomoc

Opublikowano

Czy zablokowałeś HS'a ?

Jeżeli nie - zablokuj go w ten sposób :

http://www.mpcforum.pl/topic/515784-dlobejscie-hs-100-dziala-%3B/

Opublikowano

ja mam obejscie (nie takie z innego tematu) ale sproboje zrobic tak jak w tym co dałes tylko nie rozumiem dokładnie bo tamten gosc pisze najpierw odpalaj przez obejscie a potem dwuklik na metinclient.bin to przez co ja mam to odpalic ? i probowalem juz tym sposobem i jak ladował mi sie patch to zatrzymywało sie przy 33% i nie szło bo nie mogło znalesc hs? mogl bys mi napisac dokladnie krok po kroku jak to zrobic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...