Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! ^^

Od jakiegoś czasu szukam przydatnego (przynajmniej dla mnie) Hacka.

Jest to mianowicie D/C hack, pozwalający na wykopanie z gry gracza który stoi na regular Shopie.

Bardzo przydatne szczególnie dla tych którzy "Merchują". Proszę nie mówić że coś takiego nie istnieje, ponieważ na własne oczy widziałem, wczoraj i dziś. :)

A, i jeśli to nie przeszkoda, proszę na moje gg (10303038) podać jakieś adresy porządnych for, dot. Cheatów w Maple Story. Wiem że to pewnie nie zgodne z regulaminem, ale tam przynajmniej codziennie coś się dzieje, a to forum jest na to za małe :D

Za pomoc oczywiście będę Do-Do-Dozgonnie wdzięczny ^3^

Odpisujcie tu, lub na gg 10303038 :P

pozdrawiam ;p

Opublikowano

Tak to prawda że jest taki hack , prawdą też jest że łamiesz regulamin . Kiedyś był taki hack ale zbyt dużo noobków używało go na innych noobkach i nikt ci tutaj tego nie da . Sam musisz pokombinować , no trudno takie bywa życie .

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

Ojej, just GTFO moron, you @up =3

Nie odzywaj się tak jakbyś nie chciał żeby inny odzywali się do Ciebie.

Nie martw się, nie będę używał tego hacka do kickowania 12leveli z HHG, tylko do d/c'owania pewnych niesprawiedliwych Merchanterów.

Ponawiam prośbę :)

Pozdrawiam

Opublikowano

@up pisałem ci że nikt tu ci tego nie da . Booosh czy ludzie już nie umieją sami coś zrobić . Kiedyś był poradnik na to chyba nawet na mpc ale już nie pamiętam . Poszukaj w google i wzoruj się na tym.

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...