Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostane GM

Carbon87

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam;]

Szukam serwera na którym zostanę testerem questów itp... Moge trochę pomóc w "reboot server" troche się na tym znam i pracowałem nad nie 1 serwerem w takich okolicznościach, odrazu mówię, że bede mogl zasponsorowac troche ale po jakimś czasie.Mam 16 lat (rocznikiem 17) Interesuje się informatyką i mechaniką; elektryk,elektro mechanik, elektry. W przyszłości chciał bym zostać mechanikiem samochodowym oczywiscie interesuje sie grami typu MMORPG itp.Uwielbiam pracować w grupie mozna sie ze mna dogadac ;] jesli tylko 2 strona bedzie miala takie chęci nie mam problemu z ort, oczywiscie pisze szybko i zdążają sie pomyłki typu "ę""ą" Myślę, ze ktos sie skusi :D

Kontakt GG: 12218232

Jeśli nie nawidzisz Justina Biebera daj- -

Zbieram - bo na + nie zasłużyłem.

Tylko Widzew Łódź

Opublikowano

Zgłaszam ponieważ nie ten dział takie coś piszemy w tym temacie :

http://www.mpcforum.pl/topic/482876-poszukuje-gm-testera-chce-zostac-gm-poszukuje-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera/page__fromsearch__1

etc.Do zamknięcia .

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...