Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Z monitorem

rado1280

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mianowicie mam pewien problem. No to tak gram sobie w CA , gram , gram i nagle PUP wyłącza mi się monitor .......Słysze wszystkie dźwięki nawet mogę grać tylko wyłącza mi się obraz ;( Gra nie chce wyłączyć się kombinacją Alt+F4 czy Alt+Ctrl+Delete. Lecz tu jest haczyk gdy gra się skończy i przejdę do stanu Lobby obraz się pojawia ... Zdarza mi się to coraz częściej i jest to takie wkur..., że masakra jakaś ..... Gdy grałem w Warrocka działo się to samo. Jak by coś mam monitor firmy Asus.

A drugi problem jest taki, że czasami podczas gry na mapie nie mam głosu. A podczas ładowania mapy jest.... Co zrobić ? Daje Like :D

mychemv.png

Opublikowano

A drugi problem jest taki, że czasami podczas gry na mapie nie mam głosu. A podczas ładowania mapy jest.... Co zrobić ? Daje Like

:D

to jest wina gry, czasami każdy tak ma ;) nie martw się

A na to pierwsze, nie potrafię odpowiedzieć 8S

dópa!

Opublikowano

Miałem to samo z COD MW2.

Wydaje mi się że to jakieś błędy gry powodują .

A ten 2 problem to wina nexona jak kolega wyżej powiedział ..

Opublikowano

Problem 2 to bug jak wymienili poprzednicy

Co do 1 problemu może zaktualizuj sterowniki do karty graficznej?:F

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

monitor z funkcja oszcedzania energi..mam to samo, ale nie powiem czy da sie cos z tym zrobic bo kiedys szukalem informacji na ten temat i wyszukalem tylko ta ciekawostke..dodam ze jak obraz sie wylaczy to miga mi przycisk power..moze ty masz tak samo tzn ze to jest to! :)

dzwiek moze byc spowodowany bledem, sproboj reinstala..:)

Opublikowano

@up tak miga mi xD Ale jak wyłączyć tą oszczędność energii ?? JAk by ktoś wiedział to proszę pisać dam Like xD { czemu ktoś zmienił tytuł mojego tematy ?? :angry: }

mychemv.png

Opublikowano

@up tak miga mi xD Ale jak wyłączyć tą oszczędność energii ?? JAk by ktoś wiedział to proszę pisać dam Like xD { czemu ktoś zmienił tytuł mojego tematy ?? :angry: }

Czy ja wiem czy to oszczedzanie energii jak ruszasz myszką klikasz skróty klawiszowe ctrl+alt+delete ekran nadal jest czarny/zgaszony

więc to raczej nie to

spróbój tak

Prawym na pulpit -> Personalizuj -> Wygaszacz ekranu -> Zmień ustawienia zasilania -> Zmień ustawienia planu -> Nigdy, nigdy

Można także wejść dalej w Zaawansowane ustawienia zasilania, przejść do pozycji uśpienie i wyłączyć hibernację.

Moim zdaniem to powinno pomóc zależy jaki masz system operacyjny bo ten schemat jest na win7

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...