Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie stronki polecacie do ściągania filmów (legalnie^^) nie chodzi mi o "On line" po przez wklejanie URL ale w całości film żeby był do pobrania na kompa,niby stron w necie jest od za*****a ale godnych uwagi to nie za bardzo,moze ktoś zna coś fajnego

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Specjalista
Opublikowano

thepiratebay.org torrenty.org i wiele innych stron z torrentami.

Sciąganie Filmów jest piractwem.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

legalnie to możesz kupić w sklepie , nie ściągnąć -,-

Mhm

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Gdzieś tam czytałem, że ściąganie MP3 i filmów jest legalne na własny użytek, ale programów i gier to nie dotyczy, nie wiem ile w tym prawdy.

• thePirateBay.org
  • torrenty.pl
  • isoHunt.com
  • Mininova.com

YQ3IB.png

Nie wykonuję prac na zlecenia.

Opublikowano

Fajnie,dzieki za odpowiedzi.

A nie lepiej znaleźć jakąś stronę na której możesz oglądnąć dany film za darmo? :)

A nie lepiej znaleźć jakąś stronę na której możesz oglądnąć dany film za darmo? :)

Mam swoje stronki na których on line np za darmo się ogladało po wklejeniu URL i finał ale już prawie all widziałem,głównie to horrory,historyczne jestem maniakiem filmów i powoli nie mam co robić, bo stron jest duzo ale filmy jedne i te same a na stronkach co sie ściąga jest duzo lepszy wybór.

-hejter

Opublikowano

Prawdziwy koksu zapierdoliłby film ze sklepu no ale możesz skorzystać z tych stron co podawali up + exsite.pl.

Opublikowano

Prawdziwy koksu zapierdoliłby film ze sklepu no ale możesz skorzystać z tych stron co podawali up + exsite.pl.

Już na taki wybryk nie moge sobie pozwolić :)

-hejter

Opublikowano

ściągać można, ale nie można udostępniać. czyli jak ściągasz przez torrent to jednocześcnie też udostępniasz, więc jest to nielegalne ;d chyba

ale torrenty i tak najlepsze nie trzeba się bawić w limity jakieś, albo resetowanie ip po każdym pobraniu ;d

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Jak bym film na pena czy inny przenośnik przegrał i innym go udostępniał to jest nielegalne,,no mi tez sie wydaje że torrenty najlepsza jest

-hejter

Opublikowano

Pobierać się za free, legalnie chyba nie da.

A co do oglądania to polecam:

http://www.iplex.pl/

jest tam sporo ciekawych filmów.

sygnaturawn.png

Tworzę layouty na YouTube, ale tylko pod tematykę inną niż Minecraft. Ps. Tylko od 50 widzów.

Opublikowano

Pobierać się za free, legalnie chyba nie da.

A co do oglądania to polecam:

http://www.iplex.pl/

jest tam sporo ciekawych filmów.

Dzieki super stronka

-hejter

Weteran
Opublikowano

Ściągasz film, możesz obejrzeć i do 24h musisz usunąć, wtedy nie można uznać tego piractwem.

Wszelakie strony typu warez.

1329036830-U154499.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...