Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] M98B vs L96

Veynard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was .

Chciał bym się dowiedziec waszego zdania o tych 2 broniach i która wedlug was lespsza i uzasadnienie ;D .

Ja sam nie moge sie zdecydowac, obie te bronie są wedlug mnie dobre.

wymiencie sie zdaniami i mi pomozcie , którą snajpe wybrac .

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

W sumie różnica jest prosta.

M98B strzela ogniem półautomatycznym, (klik strzał klik strzał) a L96 to broń bolt-action z zamkiem zaciągowym (klik strzał przeładuj)

Wniosek? m98b jest lepsza na mniejsze odległości, bo przy większych kara nas rozrzutem i opadaniem pocisku, L96 z daleka jest idealna, z bliska zaś szybko mogą nas pokarać, bo zanim zaciągniemy zamek możemy dostać kulkę dwie ewentualnie siedemnaście.

Osobiście sprawa ta dla mnie to "co kto lubi". Ja preferuję bolt-action czyli L96.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Ja pograłem SW-98 i nie narzekam karam botów z 100-300m. lekko :), co do bliskich odległości wyciągam pistolet :D, ewentualnie liczę na szczęście z no-scope (raz tak heda jebłem :D)

Natomiast nie miałem styczności z L96, ponieważ nie mam dodatku B2K, a M98B nie odblokowałem :D

mjwpat.png

Opublikowano

Uborex, troche nie na temat ale okej . xD Do tej pory tez uzywalem sw-98 i nie bylo zle, ale m98b ma wieeelee wiekszego kopa :P . odblokujesz to zobaczysz

Czekam na dalsze wypowiedzi bo dalej nie moge sie zdecydowac -.^

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Tsaa.. dla mnie ( to tylko moja opinia ) M98B jest lepsze, dlaczego? M98B ma trochę większy dmg nie oszukujmy się ;) poza tym nie ma za bardzo DLA MNIE różnicy..

M98B bro.

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

Opublikowano

niczym się nie różnią na oko, tylko M98B silniejsza :D

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...