Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Sprzedać ?

jake345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

61k gp to dla mnie tydzien gry dla innych moze i nawet mniej nie sprzedawaj bo bron jest fajna a mieć ją na 153 dni to jest cos ^.^

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

hmmm... zależy od trybów jakich grasz np. jak napieprzasz same QR to ta broń Ci się nie przyda

lub gdyby była możliwość kupienia perma za GP i potrzebowałbyś kaski to opłaca się sprzedać , bądź nie grasz takim czymś tylko skill'ujesz gietą to możesz sprzedać. GP NIGDY ZA MAŁO! ;)

dópa!

Opublikowano

Siema mam możliwość Sell Back w broni Rec7 Rangers , mogę ją sprzedać za ok. 61k sprzedać (broń na 153 dni)

Jeżeli nie szkoda ci wpakowanej kasy w renawale to sprzedaj .

9368_gold.png

Specjalista
Opublikowano

Jeżeli nie szkoda ci wpakowanej kasy w renawale to sprzedaj .

hehe dokładnie

to po co ją przedłużałeś?

broń na 5 miesiący, w tym czasie można milion GP zarobić a takiej broni nie kupisz

60k GP? kwestia 1-2 dni :)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Nie opłaca się sellać tak dobrej broni, tym bardziej że nie ma aktualnie żadnego perma za GP. 61k GP to teraz kwestia 2-3dni, kilka godzin dziennie na nowym FT z ogarniętym teamem i GP szybko idzie.

Opublikowano

Ja bym nie sprzedawał ... broń naprawdę jest dobra, mocna i celna z zarąbistym scopem ^^

A 60k gp to naprawdę nie aż taka ogromna ilośc :) pograj parę dni FT bez no lifienia i spokojnie tyle wbijesz :)

sygnayr.png
Opublikowano

up idota to ty jestes bo dla ciebie tydzien grania = 1kgp a ty 61gp nie widzales na oczy. a tak btw sellaj

to że w tydzień 1 k gp .. to tylko świadczy że nie siedze przed kompem 24/7... a 60 k gp ... uwież że widnieje na moim koncie dość wieksza suma ;* ... nie chciałem nikogo urazić ... ale Ta bron jest dobra i TYLKO ... TYLKO gość nie dorozwinięty ją sellnie za 60k ..-.- jeszcze jak masz okazje grać qr gdzie przy ogarnianiu z passami masz za jedna runde ponad 1k gp -.-

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...