Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepsza broń ?

zywio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem tu nowy i niewiem czy powstał już taki post. Czy moglibyście powiedzieć jakie bronie są najlepsze na ludzi i wilki.

//obowiązują prefiksy w dziale

Opublikowano

Ja mam chyba fanasa px dobry jest :P ale za ap lepsze np Snajperka gl

@Down

Taa święta racja :P

msd-90gl ma kopa xD :P

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Elwrci, msd-90 gl. Z tym setem + postac z 5 itemkami na dmC mialem k/d ok 7 ;)

Ogólnie sama msd-90gl to juz fajna sprawa

52287137559562145640.png

Opublikowano

Według mnie na wilki najlepsze jest elwrci. obojętnie jakie mc,gold,at,bc to wszystko prawie to samo :P na ludzi polecam xem ops oraz sz550 gl, at i mc ;) natomiast snajperka to oczywiscie msd-90 oraz zaitsev ^_^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ESTR-1 PX najlepsza snipa z gry lepsza od msd każdego i ElWRCI SL najlepszy karabin ( ma inne celowanie i trzeba się do niego dostosować)

i tak typ broni jest jakoś tak zwykła<MC<AT<Fire ta nowa<GL<SL<PX

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najlepszy gl , oraz ta broń co jest podczas robienia treningu , (nie pamiętam nazwy ,to był chyba jakiś j .. ) złota :).

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Jeśli nie masz ap, to polecam j-89 at na ludzi, kosztuje bodajże 25 wm ,które dostajemy za długie granie.

WaldzioxD.png

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam jestem tu nowy i niewiem czy powstał już taki post. Czy moglibyście powiedzieć jakie bronie są najlepsze na ludzi i wilki.

//obowiązują prefiksy w dziale

ELWERCI SL NA WILKI NA LUDZI ZAJSTEV CF I ZAISTEV I ELWERCI GL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...