Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hellroad - Pomocy !

kylar0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio naszło mnie na granie w silkroad. Padło na Hellroad. Ściagnałem chyba wszystko co sie da. z Ich oficjalnej strony clienta i jakis patch...

Po wypakowaniu hellroad... silkroad nie chce sie właczyc. Po nacisnięciu przycisku START wyskakuje jakiś błąd, w języku klingońskim. Zauwazyłem plik README trzeba tam właczyc loadera i wybrac silkroad.exe lecz po wypakowaniu silkroad plik silkroad.exe znika i nie mozna go wybrać. Naciskam przycisk Lanch i syskakuje błąd. Could not open silkroad.exe albo jakis inny... ktos mi powiedzieł ze to moze być winna funkcji ukryty plik lub cos w tym rodzaju.

Jak ktos zna mój problem lub jrest w stanie mi pomóc, prosze o komentarze...

Ps. sorry za błędy ort....

Opublikowano

Odrazu jak sciagniesz uruchamiasz Luncher i patchujesz gre jesli tak zrobilesi nadal masz ten sam error to sprawdz opcje regionalne Panel sterowania/Opcje regionalne i tutaj masz ustawienia Jezykowe itp posprawdzaj ustaw to dobrze na polski albo odpowiedni do twojego komputera ja tam samo mialem jak chcialem odpalic KDBota i zmienilem opcje jezykowe na Stany a dopiero pozniej baw sie w loadery :)

Jeszcze wszystko zalezy od tego jaki masz system wejdz w folder z silkiem kliknij na Slikroad_Client wlasciwosci i uruchom go ze zgodnoscia jak nie podziala to odpal jako administrator

Opublikowano

u mnie rzecz wyglada nieco inaczej mianowicie po dzisiejszym FW dostalem disconect po czym przy logowaniu wyskakuje mi blad C7 czyli blad polaczenia z serwerem...

przepakowalem cala gre raz jeszcze i nawet patcher nie rusza

pobralem patch osobno i wypakowalem gra nadal nie dziala ;/

ktos moze mi cos doradzic

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...