Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Hasło do konta

kammien416

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znam login i hasło do konta jeszcze przed chwila działało, jednak wszedłem w "Forgot your NEXON Europe password?" i wysłałem że nie pamiętam hasła, teraz aktualne hasło nie działa, a na pocztę nic nie przychodzi co mogę zrobic ?

więc już nie wejdziesz na konto....jeżeli poczta była na o2...tam emaile nie chcą przychodzić...

spróbuj ewentualnie tego

http://www.mpcforum.pl/topic/494395-tut-email-nie-przychodzi-od-nexona/page__hl__%2Bemail+%2Bnie+%2Bprzychodzi__fromsearch__1

ale wątpie, ze pomoże :)

ehh.:)

Opublikowano

No ale co mi to da, muszę konto odzyskać, nowa poczta nic tu nie pomoże ;/ Czy jakiś pomysł z założeniem nowej poczty na gmailu ? Jakoś to rozwiąże mój problem ? :)

Opublikowano

email przychodzi na ten email na który masz założone konto więc...to że założysz nową pocztę nic Ci nie da...juz masz po koncie chyba że Nexon w końcu Ci to przyśle ;)

ehh.:)

Opublikowano

Ma ktoś może jakiś pomysł, szkoda mi konta :/

Napisz na support,że masz problem w przypomnieniu hasła tzn,Klikasz przypomnij,a na maila nic nie przychodzi .

9368_gold.png

Opublikowano

Ale jak do supportu napisać jak nie mogę się do konta zalogować ;/ Z innego konta jak napisze nie pomogą chyba ?

Zawsze można spróbować opisać sytuacje bo innego wyjścia zabardzo nie masz

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...